• PRO TV
  • Otilia Billionera, învinsă de Diana Belbiță la duel! După 13 săptămâni, Otilia iese din Ferma 

Otilia Billionera, învinsă de Diana Belbiță la duel! După 13 săptămâni, Otilia iese din Ferma 

Otilia Billionera, învinsă de Diana Belbiță la duel! După 13 săptămâni, Otilia iese din Ferma 

„A fost o onoare pentru mine să mă lupt cu Diana Belbiță!”, a spus Otilia chiar după ce a ieșit din primul show televizat la care a participat vreodată, Ferma – Un nou început!. Încă de la început, concurenții nu au crezut că va rezista atât de mult în show, însă i-a surprins pe toți și a reușit să se surprindă chiar și pe ea însăși cu rezistența și adaptabilitatea la noile condiții.

În primele șase săptămâni, Otilia a trebuit să se obișnuiască cu greul: de la toate condițiile pe care le are în viață, a ajuns direct la cabana bandiților, unde a trebuit să se descurce fără apă, toaletă și să locuiască 24 de ore din 24 cu alți cinci concurenți pe care nu îi cunoștea. Au ajuns să fie o familie și au făcut tot posibilul să își mențină alianța chiar și atunci când s-au întors în fermă. Însă planul lui Moroșanu de a elimina un bandit a reușit joi seara, iar Diana Belbiță a scos-o pe Otilia din cursa pentru premiul de 50.000 de euro.

Românii au ales Ferma – Un nou început! joi seara!

Joi seara, românii au ales Ferma – Un nou început! Emisiunea a fost lider absolut pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a fost lider detașat, cu 10.7 puncte de rating și 31.6 % share, în timp ce televiziunea de pe locul secund a avut rezultate de aproximativ trei ori mai mici 3.7 puncte de rating și 11.0% share. La nivel național, peste 1.6 milioane au urmărit ediția de joi seara. În minutul de aur de la ora 21:44, 1.9 milioane de români urmăreau petrecerea fermierilor de Paste alături de Feli.

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. Conținutul disponibil pe platforma PRO TV Plus poate fi embed-uit folosind linkul de iframe din platformă.

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni