• PRO TV
  • Mesaje de adio sfâșietoare pentru Răzvan Ciobanu. „Să faci lumea frumoasă și acolo sus”

Mesaje de adio sfâșietoare pentru Răzvan Ciobanu. „Să faci lumea frumoasă și acolo sus”

Mesaje de adio sfâșietoare pentru Răzvan Ciobanu. „Să faci lumea frumoasă și acolo sus”

Moartea fulgerătoare a creatorului de modă i-a îngrozit pe apropiații acestuia. Fiecare a avut câte un cuvânt de adio pentru Răzvan Ciobanu.

Vestea morții lui Răzvan Ciobanu s-a răspândit cu viteza fulgerului, luni dimineață. Creatorul de modă și-a pierdut viața într-un accident rutier la intrarea în localitatea Săcele, județul Constanța, din cauza vitezei excesive.

Citește aici ce spune poliția despre cauza morții lui Răzvan Ciobanu!

Luni dimineață, în a doua zi de Paște, prietenii și apropiații și-au luat rămas bun de la Răzvan Ciobanu. Deși greu de găsit cuvinte în astfel de momente, cei care l-au cunoscut pe designer au vrut cu tot dinadinsul să spună și celorlalți de ce Răzvan Ciobanu era un om deosebit.

Dumnezeu să te odihnească, Om asumat care ai fost! Ești un exemplu pentru că nu ai vrut să pari altceva decât ești. Respect maxim!”, a scris un fan pe Instagram.

Dana Săvuică și-a luat și ea rămas bun de la Răzvan Ciobanu printr-o postare pe Facebook:

Dumnezeu să te primească alături de el, ești un suflet frumos care a trecut prin multe. Odihnește-te în pace, dragul meu prieten. Câte amintiri frumoase am cu tine”.

Teo Trandafir este șocată de dispariția creatorului de modă. Ea a posta pe Facebook un mesaj în care a scris că își îndreaptă gândurile spre mama lui Răzvan Ciobanu.

„Un ultim salut, Răzvan. Mai avem de discutat atâtea. Adevărul îl știe doar Dumnezeu, care te are acum în paza Lui”.

„Gândul meu se îndreaptă către mama lui, care acum traversează şocul unei vieţi. Dumnezeul să-l ierte pe el şi s-o ajute pe ea”.



Să faci lumea frumoasă și acolo sus. Zbor lin, Răzvan... you will be missed”, a scris alt prieten pe Facebook.

„Dumnezeu să te așeze printre îngeri, ai plecat mult prea devreme”, a scris altcineva pe Facebook.

Un mesaj de adio a scris și Codin Maticiuc, care deplânge dispariția creatorului de modă pe care l-a apreciat pentru curajul de a-și asuma deschis un aspect controversat al vieții sale private.

RIP Răzvan Ciobanu

Pe Răzvan l-am văzut ultima dată la premiera filmului meu Faci sau Taci, dar nu am apucat sa vorbim. Acum când am aflat ca a murit l-am căutat pe Instagram și m-am simțit prost ca am văzut ca el ma urmărea și eu nu. Nu fost apropiați dar l-am respectat și mi s-a părut tot timpul un om cu foarte mult bun simț și care făcea cinste comunității LGBT mai ales prin asumare. Odihnește-te în pace, Răzvan”, a scris Maticiuc pe Facebook.

Răzvan Ciobanu avea 43 de ani și în trecut își recunocuse homosexualitatea. Deși și-a asumat acest lucru public, el nu a dorit să vorbească prea des despre orientarea sa sexuală.

Luni dimineața, designerul conducea cu viteză pe drumul dintre Năvodari spre Săcele. Conform poliției, șoferul a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de mai mulți copaci. 

Oamenii legii au constatat că pe asfalt nu există nicio urmă de frânare. Răzan Ciobanu a fost proiectat prin parbriz, ceea ce poate însemna că nu a purtat centură de siguranță.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni