• PRO TV
  • Pamela Anderson, duet cu Loredana

Pamela Anderson, duet cu Loredana

Pamela Anderson, duet cu Loredana

Pe canapeaua lui Maruta s-a asezat cea mai sexy blonda a tuturor timpurilor! Pamela Anderson a stat de vorba cu Loredana Groza despre maternitate, despre preocuparile ei pentru intrajutorarea animalelor si despre cum isi imagineaza Pamela viata la adanci batraneti.

Astfel, Pamela a marturisit ca a luat hotararea de a nu mai poza in reviste pentru barbati: “Gata cu pozatul, cred ca sunt atatea alte femei superbe care pot sa pozeze acum". Planurile ei de viitor sunt altele: “Pe mine acum ma intereseaza alte lucruri, vreau sa imi petrec mai mult timp in compania animalelor, sa stau mai mult in Canada cu pisicile si cainii mei, timpul trece si oamenii se schimba, isi doresc alte lucruri“.

Pentru ca a aflat ca Pamela a luat lectii de saxofon timp de sase ani in copilarie, Loredana i-a propus o colaborare, iar Pam a spus da. ”I-am propus sa facem un duet, si nu unul obisnuit, ci unul destul de neobisnuit. Ea a ramas socata cand i-am spus ca stiu ca a studiat saxofonul timp de sase ani in copilarie si la intrebarea mea daca putem face un cantec impreuna, a fost extraordinar de entuziasmata”, a declarat Loredana.

Cantareata a mai spus in emisiunea de la Pro Tv  ca totul este in faza de proiect, ca nu s-au definitivat inca detaliile, dar ca maine-poimaine e posibil ca cele doua dive sa apara intr-un duet de exceptie. Un alt aspect care a impresionat-o pe Loredana a fost, dupa propriile-i spuse, faptul ca Pamela are doi copii, pe care i-a nascut pe cale naturala, la ea acasa, doar cu ajutorul unei moase.

In interviul acordat emisiunii ”Happy Hour”, Pamela Anderson a mai marturisit ca a luat hotararea de a nu mai poza in reviste pentru barbati: “Gata cu pozatul, cred ca sunt atatea alte femei superbe care pot sa pozeze acum”. Planurile ei de viitor sunt altele: “Pe mine acum ma intereseaza alte lucuri, vreau sa imi petrec mai mult timp in compania animalelor, sa stau mai mult in Canada cu pisicile si cainii mei... Timpul trece si oamenii se schimba, isi doresc alte lucruri“. Diva sexy i-a mai facut o supriza lui Maruta si i-a trimis un autograf pe o carte scrisa chiar de ea.

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni