• PRO TV
  • Pastramă își salvează pielea de la duel și toți o atacă pe Brigitte. Nervi și intrigă în Ferma – Un nou început!

Pastramă își salvează pielea de la duel și toți o atacă pe Brigitte. Nervi și intrigă în Ferma – Un nou început!

Pastramă își salvează pielea de la duel și toți o atacă pe Brigitte. Nervi și intrigă în Ferma – Un nou început!

Parcă nici iubirea nu mai e ce a fost. Nici nu a trecut o zi de la cererea în căsătorie a lui Pastramă pentru Brigitte, că se pornește un scandal cât ferma între cei doi îndrăgostiți. Cauza? Votul pentru următorii servitori.

Florin Pastramă își simte locul amenințat și umblă cu vorba între gașca bandiților și cea a fermierilor, astfel încât să își salveze pielea de la duel. 

Ce strategii va folosi Florin Pastramă pentru a se salva? La început, va încerca să o trimită pe Otniela la duel, chiar dacă în teorie există o alianță puternică a bandiților. Insă cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, va încerca să se eschiveze și chiar să “facă pe victima”, în speranța că va mai putea ramane o săptămână în fermă. În stilul său clasic, Zmărăndescu citește imediat intențiile lui Pastramă și va spune: “Oameni buni, nu e barbat, nu vă supărați pe mine.“ 

Ferma – Un nou început!, lider de audiență marți seara!

Marți seara, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul, cu 9.1 puncte de rating și 23.4% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut 8.0 puncte de rating și 20.7% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de români au urmărit ediția de marți seara. 

Ediția Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta este disponibilă integral pe protvplus.ro. 

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni