• PRO TV
  • După doar 3 săptămâni în ferma, Matei ajunge la duel. Cu cine se va duela în această seară

După doar 3 săptămâni în ferma, Matei ajunge la duel. Cu cine se va duela în această seară

După doar 3 săptămâni în ferma, Matei ajunge la duel. Cu cine se va duela în această seară

După ce au preluat conducerea în fermă prin Marius Crăciun, vechii fermieri sunt ceva mai liniștiți: Matei și Otniela sunt servitori, iar echipa lor se simte mai puțin amenințată. 

Oricât a încercat Pastramă să trimită fată la duel, chiar și cu riscul ca propria iubită să ajungă în arena de duel,  Matei a fost ghinionistul serii. El a fost ales de majoritatea colegilor să meargă la primul său duel de eliminare și să demonstreze că merită să rămână în fermă. 

„Pe cine va alege Matei pentru duel?”, este întrebarea pe care toți și-o pun, însă cel mai vizat pare Pastramă. Va ține cont Matei de sfatul lui Zmărăndescu să îl aleagă pe Florin Pastramă? Rămâne de văzut pe cine va alege la duel ultimul fermier care a intrat în Ferma –Un nou inceput! și dacă va rămâne în show sau drumul său se oprește aici după doar trei săptămâni.

Ferma – Un nou început!, lider de audiență miercuri seara!

Miercuri seara, Ferma – Un nou început! a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, PRO TV a condus topul, cu 10.1 puncte de rating și 25.6% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a obținut numai 5.9 puncte de rating și 14.9% share. În minutul de aur, la ora 21:49, peste 1.7 milioane de romani au stat cu sufletul la gura pentru concurentii care luptau din greu pentru proba de recompensă. 

Edițiile Ferma – Un nou început! de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro. 

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni