• PRO TV
  • În această seară, de la 21:30, Florin Pastramă și Ioana Filimon se duelează pentru șefia în fermă

În această seară, de la 21:30, Florin Pastramă și Ioana Filimon se duelează pentru șefia în fermă

În această seară, de la 21:30, Florin Pastramă și Ioana Filimon se duelează pentru șefia în fermă

Are Pastramă șansa de a conduce ferma?

Eliminat de Florin Pastramă la duel săptămâna trecută, Matei Negrescu s-a ținut de cuvânt și reușește să-i surprindă pe toți cei rămași în show cu propunerea sa pentru poziția de fermier șef: Florin Pastramă! Iar lupta pentru titlul de fermier șef din această seară, de la 21:30, va fi plină de semnificații, pentru că adversarul lui Pastramă va fi... Ioana Filimon! Pastramă 52 vs. Miss România – în seara aceasta aflăm cine va câștiga lupta la Ferma – Un nou început!

Pe lângă tensiunea evidentă pentru pregătirea fizică și psihică pentru duel, se pare că un nor negru pluteste deasupra fermei: concurenții încep să se certe din orice, par să nu mai aibă deloc răbdare unii cu ceilalți, iar tensiunea din fermă atinge cote maxime. În seara aceasta, de la 21:30, pe lângă lupta oficială din arena de duel, “bătăliile” continua și în fermă, unde telespectatorii vor urmări Cătălin Moroșanu vs. Diana Belbiță, dar și Pastramă vs. Otniela vs. Brigitte. Profund supărat și deranjat în momentul în care Diana Belbiță corectează ce spune Moro, acesta o avertizează: “Am impresia că îmi jignești inteligența.”.

Ferma – Un nou început! aduce în seara aceasta, de la 21:30, din ce în ce mai multe tensiuni între cei 8 concurenți rămași în lupta pentru premiul de 50.000 de euro!

Ferma - Un nou început!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni