• PRO TV
  • Reprezintă Otniela un pericol pentru relaţia dintre Brigitte şi Pastramă, acum că iubita lui Florin a ieşit din Fermă?

Reprezintă Otniela un pericol pentru relaţia dintre Brigitte şi Pastramă, acum că iubita lui Florin a ieşit din Fermă?

Reprezintă Otniela un pericol pentru relaţia dintre Brigitte şi Pastramă, acum că iubita lui Florin a ieşit din Fermă?

În doar câteva luni petrecute împreună, fermierii au avut parte de telenovele, intrigi şi momente de film. Mai în glumă, dar mai mult în serios, se poate spune că au avut parte de...mai multe noi începuturi.


Cea mai mare întorsătură de situaţie a avut loc când Brigitte a început o relaţie cu Pastramă.  Parcă ieri bruneta îl refuza şi îi spuea ba că e pocăită, ba că nu e interesată. Mai mult, aceasta a afirmat la un moment dat:
 
„Se vede că e obişnuit să vrăjescă fetele, dar cu mine nu ţine.”

Culmea, la început Florin se străduia să o cucerească pe Otniela, iar Brigitte afirma:
 
“I-am zis că numai să îl iau de pe mine.”

La rândul său, Pastramă mărturisea sincer: “Dacă nu iese nimic cu Shakira, e bună şi Brigitte.”




Timpul a trecut şi..dragostea a crescut. Am ajuns în momentul în care Pastramă a cerut-o de soţie pe Brigitte, iar aceasta a acceptat. De unde la început nu voia să audă nici măcar de un masaj, acum vrea să îi fie mireasă.

Problema este însă că, săptămâna trecută, Brigitte a fost scoasă din Fermă chiar de Otniela, cea care odata era preferata lui Pastramă. Iar înainte de a iesi aceasta, Pastramă a declarat sincer: 

“Nu imi doresc sa vad un duel intre Brigitte si Shakira. Nu imi doresc sa piarda nici una, nici alta.”

Dacă reprezintă Otniela un pericol pentru Brigitte, acum că a rămas in Fermă alături de Pastramă, e de văzut. De partea acestei posibilităţi stă tocmai...neprevăzutul. Atâtea întorsături de situaţie au avut loc până acum, încât, la modul real, nimic nu e exclus. Ce ar putea însă exclude din start această opţiune e...iubirea. Pentru că, dacă între timp Florin s-a îndrăgostit de Brigtte, nu va avea ochi pentru alta. Fie ea şi Shakira made în România.



 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni