• PRO TV
  • Singurul bărbat care l-a bătut pe Arnold Schwarzenegger nu era la fel de uscățiv ca agresorul din Africa

Singurul bărbat care l-a bătut pe Arnold Schwarzenegger nu era la fel de uscățiv ca agresorul din Africa

Singurul bărbat care l-a bătut pe Arnold Schwarzenegger nu era la fel de uscățiv ca agresorul din Africa

Un tip masiv încă din adolescență, Arnold Schwarzenegger a fost un munte de care s-au lovit mulți bătăuși „guralivi”.

Arnold Schwarzenegger (71 de ani) a primit multe lovituri în figură pe platourile de filmare, însă în viața de zi cu zi puțini au fost cei care au îndrăznit să-l înfrunte. Sâmbăta trecută, însă, un puști teribilist din Africa de Sud i-a aplicat o lovitură ca la wrestling starului din Terminator, dintr-un motiv rămas încă necunoscut.

„Ca un țânțar care a mușcat un rinocer”, a scris pe Twitter actorul Mario Lopez (Beverly Hills, 90210). Vezi VIDEO!

Nu la fel s-a întâmplat și în adolescența lui Mister Olympia, care a mâncat bătaie serioasă de la tatăl lui. Gustav Schwarzenegger a fost un tip dur, veteran de război și sergent major în armata nazistă. Acesta îi aplica dese corecții fiului său pentru a-l căli, însă și dintr-un alt motiv, pe care actorul l-a dezvăluit într-un interviu publicat în 2016.

FOTO: Getty Images

Pasionat de bodybuilding, Arnold era fascinat de culturiștii care făceau senzație la competițiile de profil. Și-a tapetat camera cu postere și fotografii ale celor mai buni sportivi din lume, ceea ce l-a făcut pe tatăl lui să creadă că are înclinații homosexuale.

Alerga după mine cu o curea și mă bătea. Nu știu dacă și mama credea că sunt gay sau dacă credea că e ceva neobișnuit la mine. Și s-a gândit: Hai să depistăm asta din fașă. A întrebat un doctor: Mă puteți ajuta? Nu știu dacă e ceva în neregulă cu fiul meu, dar pereții lui sunt plini cu bărbați despuiați. Toți prietenii lui Arnold au poze cu fete deasupra patului. Iar Arnold nu are niciuna”, și-a amintit fostul Mister Olympia.

Fratele mai mare al lui Arnold (stânga), mama lui Arnold și tatăl lui, Gustav Schwarzenegger. FOTO: Getty Images

În ciuda corecțiilor dese aplicate de tatăl său, actorul a declarat în 2004 că nu-i poartă pică. Totul venea din mentalitatea sa germano-austriacă, spunea actorul. Arnold i-a mulțumit lui Gustav Schwarzenegger fiindcă i-a dat curajul de a se autodepăși. 

Tatăl său a murit în 1972 și a ales să nu participe la funeralii. Când a fost întrebat care a fost motivul pentru care nu și-a condus tatăl pe ultimul drum, Arnold a oferit trei versiuni diferite ale răspunsului. Nici un ziua de azi nu se cunosc motivele reale pentru care actorul a lipsit de la înhumarea tatălui său. În acel an reușea să câștige titlul Mister Olympia pentru a treia oară.

Cu un an în urmă, pe 20 mai 1971, și fratele său mai mare se stinsese. Meinhard Schwarzenegger a pierit în urma unui accident de circulație, provocat pe fondul consumului exagerat de alcool. Arnold Schwarzenegger a lipsit și de la înmormântarea fratelui mai mare.

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni