• PRO TV
  • Brigitte și Pastramă, primele imagini de la cununia civilă. Cum s-au îmbrăcat mirii și cine a venit la eveniment

Brigitte și Pastramă, primele imagini de la cununia civilă. Cum s-au îmbrăcat mirii și cine a venit la eveniment

Brigitte și Pastramă, primele imagini de la cununia civilă. Cum s-au îmbrăcat mirii și cine a venit la eveniment

Înainte de a a-și jura credință veșnică în fața lui Dumnezeu, Brigitte Năstase și Florin Pastramă au avut parte de cununia civilă, la primăria din Voluntari.

Povestea de dragoste care a început acum câteva luni, în timpul emisiunii ”Ferma - Un nou început”, a devenit de astăzi oficială. Brigitte Năstase și Florin Pastramă și-au spus ”Da” și și-au legat destinele în fața legii.

Citește și: Florin Pastramă, după ieșirea din Ferma - un nou început: ”Eu am ieșit cel mai câștigat”

Toți foștii colegi ai lui Brigitte și Florin au fost invitați la eveniment, iar unii dintre aceștia au și răspuns afirmativ.

Dacă, de dimineață, două dintre prietenele lui Brigitte au încercat să o convingă pe aceasta că se grăbește făcând marele pas la așa scurt după ce și-a cunoscut alesul inimii, acum toată lumea i-a felicitat pe prospeții însurăței.

Pentru eveniment, Brigitte a ales să poarte o ținută albă, formată din fustă creion și top cu fulgi și paiete. 

Printre invitați se află Oana Roma, Ioana Filimon, Cristina Cristina Szeifert, sora lui Brigitte, dar și familiile celor doi. Desigur, nu puteau Otilia Bilionera și Otniela.



Special pentru protv.ro, Oana Roman a declarat: ”Eu sunt fericită pentru ea, recunosc că pe el nu-l cunosc deloc, astăzi l-am cvăzut prima oară, dar eu am tot vorbit cu ea în această perioadă și mi-a spus că se căsătorește, că s-a îndrăgostit. Eu am fost surprinsă, dar important este să fie fericită”.

Ioana Filimon: ”Sincer, când Pastramă a cerut-o pe Brigitte, în Fermă, nu mă gândeam c-o să fie momentul ăsta și c-o să-i văd aici, când semnează și Brigitte devine Pastramă. Mă bucur pentru ei”. 



Otniela: ”Le doresc să se iubească și, cum spunea și Otilia, mulți copii”.

Mama lui Pastramă a declarat că își dorește cât de mulți nepoți se poate. ”Să fie sănătoși, să aibă liniște, pace sufletească, că asta este cel mai important pentru ei, să aibă înțelegere. Dacă ei sunt bine și noi, părinții, suntem bine”.

Brigitte a făcut și primele declarații în calitate de doamna Pastramă: ”Mă simt mai liniștită, așteptam acest moment și vreau să zic că din momentul în care i-am dat sufletul și trupul meu lui Florin, am făcut-o pentru o relație de durată și nu pentru o relație de o noapte. Am știut că o să ajungem aici. Noi visăm la un copil, dar lăsăm pe Dumnezeu să se ocupe de acest lucru”. 

Florin Pastramă este fericit că s-a căsătorit: ”Mă simt foarte fericit, este visul meu, visul tatălui meu, să mă căsătoresc și să port numele mai departe. Pastramă e un brand. Dacă nu eu, atunci cine? Eu sunt bun, dar ea e nebună. E greu cu ea!”.

Copiii lui Brigitte 

Foto> protv.ro



Foto: Ioana Filimon, Otilia, Florin Pastramă, Brigitte și Otniela



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni