• PRO TV
  • Irina Shayk și Bradley Cooper au rupt logodna după patru ani de relație. Care este motivul

Irina Shayk și Bradley Cooper au rupt logodna după patru ani de relație. Care este motivul

Irina Shayk și Bradley Cooper au rupt logodna după patru ani de relație. Care este motivul

Irina Shayk (33 de ani) și Bradley Cooper (44 de ani) au început o relație sentimentală în 2015 și au împreună o fetiță de doi ani, Lea De Seine.

Recent, Bradley Cooper și Irina Shayk au rupt logodna. Conform publicației People, cei doi au anunțat oficial că s-au despărțit și că acum încearcă să găsească o cale amiabilă pentru a împărți custodia fiicei lor.

Citește și: Irina Shayk, adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Cristiano Ronaldo

Vestea a venit la câteva ore după ce Irina a fost surprinsă pe treptele casei din Los Angeles a lui Bradley Cooper, cărând o valiză grea în limuzina care o aștepta.

De altfel, o persoană apropiată celor doi a dezvăluit pentru The Sun: ”Relația dintre Bradley și Irina s-a răcit de-a binelea”.

”Cei doi nu se mai înțeleg bine de câteva luni, iar Irina a hotărât că cel mai bine ar fi să se mute la casa ei. Ei nu par să mai aibă multe de împărțit”.

Conform Daily Mail, Irina și Bradley mai stăteau împreună doar de dragul fiicei lor, Irina. O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus. ”Au tot încercat, de dragul fetiței lor. Lucrurile nu arată însă bine. Niciunul dintre ei nu este fericit. Relația lor atârnă de un fir de ață”.

Zvonurile despre o posibilă despărțire au apărut la scurt timp după ce s-a speculat că Lady Gaga și Bradley Cooper ar fi avut o idilă în timpul lucrului la ”A Star is Born”.

Relația lor apropiată a fost intens discutată la Hollywood, în special după ce Lady Gaga s-a despărțit de logodnicul ei, Christian Carino. 

O sursă a explicat pentru Page Six: ”La Hollywood se vorbește că Lady Gaga s-a îndrăgostit de Bradley în timpul filmărilor, creând o intensă energie emoțională, care s-a putut vedea atât pe ecran cât și atunci când au cântat împreună la Oscaruri. El și-a dorit o poveste de dragoste autentică pe ecran”. 

Foto: Profimediaimages.ro
 

Vezi și: Lady Gaga și Bradley Cooper, cuplu de la Hollywood


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni