• PRO TV
  • Ce venituri are Adelina Pestrițu ca influencer pe Instagram: ”Se câștigă foarte bine”

Ce venituri are Adelina Pestrițu ca influencer pe Instagram: ”Se câștigă foarte bine”

Ce venituri are Adelina Pestrițu ca influencer pe Instagram: ”Se câștigă foarte bine”

După ce a părăsit televiziunea, Adelina Pestrițu s-a impus ca influencer pe social media, având un număr impresionant de urmăritori.

Adelina Pestrițu a lăsat televiziunea în urmă pentru a urma o carieră de antreprenor. Aceasta a fost invitată la emisiunea online a Cristinei Șișcanu, în cadrul cărei a vorbit despre câștigurile sale.

Citește și: Cum arată dressing-ul Adelinei Pestrițu. Vedeta are o colecție impresionantă de haine

”Se câștigă foarte bine din viața de antreprenor. Mie așa îmi place să îi spun. Știu că se folosește foarte des termenul de influencer, dar mi se pare că ceea ce profesez eu se duce mai mult înspre termenul de antreprenor. 

Se câștigă foarte bine, poți să ai o viață liniștită. Din punct de vedere financiar, poți susține o viață mai mult decât decentă. Îți poți pune economii deoparte, poți să-ți permiți să plătești o rată, să-ți cumperi ceea ce-ți dorești. 

Pe de altă parte, Adelina mărturisește că are cheltuieli foarte mari când vine vorba de întreținerea imaginii. ”Practic, ăsta este jobul meu. Dacă nu arăt ca scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brandurile să nu mă mai caute să le reprezint. Pentru că ceea ce vând eu acum - imagine - dacă nu este curată, nu este atent analizată și întreținută... îți dai seama că se pierde treaba. Trebuie să investești în imaginea ta și cheltuielile sunt foarte mari”.

Adelina Pestrițu a dezvăluit că de mare ajutor, în această afaceri, îi este partenerul său de viață. ”L-am terorizat pe Virgil. La început, nu realiza care este mersul lucrurilor. La început, ieși din casă, fă-mi 300 de poze, nu-mi plac, trântești telefonul, iar mai faci 400 de poze, nici astea nu-mi plac, stai așa, că nu e bună lumina, nu e bun unghiul, se vede un coș de gunoi în spate.. Sunt tot felul de lucruri care pot apărea într-o poză făcută de cineva care nu este neapărat la nivelul de profesionist. 

Eu sunt foarte recunoscătoare că Dumnezeu mi-a dat un bărbat care să înțeleagă meseria mea și că, dacă el nu îmi dă o mână de ajutor, eu nu mă pot desfășura. În acest telefon, stă toată munca mea și petrec foarte multe ore pe telefon, ceea ce este foarte deranjant pentru cei din jur”, a mai spus Adelina Pestrițu. 
 

MAI îi dă replica lui Smiley - Trending Review cu Daragiu - Episodul 25 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni