• PRO TV
  • Raluca Petrica: "Eu vreau ca Gabi Balint sa fie tata pentru copilul meu, nu sa imi dea bani"

Raluca Petrica: "Eu vreau ca Gabi Balint sa fie tata pentru copilul meu, nu sa imi dea bani"

Raluca Petrica: "Eu vreau ca Gabi Balint sa fie tata pentru copilul meu, nu sa imi dea bani"

Insarcinata in 15 saptamani, Raluca Petrica, fosta iubita a lui Gabi Balint, se bucura ca va deveni mama, dar incearca sa se obisnuiasca si cu gandul ca isi va creste singura copilul.

Raluca Petrica si Gabi Balint au avut o relatie, care a durat doar cinci luni, din noiembrie 2009 pana in martie 2010. Cei doi s-au despartit exact in momentul in care ar fi trebuit sa se apropie mai mult: cand a ramas Raluca insarcinata.

Tanara
a afirmat ca selectionerul Moldovei nu si-a dorit niciodata un copil cu ea: “Mi-a sugerat insistent sa fac intrerupere de sarcina”. Cu toate acestea, Raluca vrea sa pastreze copilul, dar spune ca isi doreste “Un tata pentru copil, pentru ca nu sunt importanti banii sau pensia alimentara”.


Raluca Petrica, managerul trupei Rallsa, a precizat ca nu au interesat-o banii lui Balint: "Daca era sa ma indragostesc de banii cuiva, aveam optiuni mult mai bune. Asa a fost sa fie, poate merit ceva mai bun".

Raluca crede ca Gabi Balint va recunoaste copilul, iar daca nu o va face, nu va fi nicio problema. De asemenea, Raluca nu respinge ideea de a se impaca cu Balint, dar, totodata, crede ca nu este exclus sa intalneasca un alt barbat, alaturi de care sa isi creasca copilul pe care l-a dorit atat de mult.

Pentru ca este credincioasa, dupa cum a marturisit ea pe happylica, Raluca sustine ca nu se va mai marita niciodata. A fost maritata timp de 10 ani si crede ca in fata lui Dumnezeu nu poate merge decat alaturi de un singur barbat.

Gabi Balint a mai fost casatorit timp de opt ani si are o fetita de 11 ani, pe nume Denisa, care se atasase de Raluca, dupa cum marturiseste viitoarea mamica.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni