• PRO TV
  • Capricii, bizarerii si excentricitati de-ale celebritatilor! FOTO

Capricii, bizarerii si excentricitati de-ale celebritatilor! FOTO

Capricii, bizarerii si excentricitati de-ale celebritatilor! FOTO

Nu de putine ori, celebritatile dau masura obsesiilor, capriciilor, temerilor si extravagantelor lor in momentul cand ies in lume, inainte de concerte sau in vacante.

Paris Hilton
Se spune ca mondena Paris Hilton nu se urca intr-o masina daca nu este un BMW sau un SUV, precum si ca acolo unde locuieste ea trebuie sa existe multe flori si lumanari parfumate.

Paulina Rubio
Pe tot parcursul carierei ei, la toate concertele, Paulina a cantat pe o scena cu aceleasi dimensiuni fixe - 18 m x 12 m -, si a pretins o cabina vopsita in negru, lumanari, tamaie, o sticla cu vodka si apa Evian. Acum, cand este gravida, cu siguranta ca Paulina si-a schimbat preferintele.

Jennifer Lopez

Oriunde se deplaseaza, Jennifer are cearceafurile personale cu ea si pretinde ca locatiile unde poposeste, fie ca sunt cabinele de la concerte, fie camerele de hotel, sa fie vopsite in alb, si dotate cu multe jucarii.

Madonna

Regina muzicii pop, Madonna, pretinde in apropiere cabinei de la concerte o sala prevazuta cu aparatura pentru exercitii si multa apa kabbalah binecuvantata.

Enrique Iglesias

Cantaretul joaca billiard inaintea fiecarui concert.

Britney Spears

Pretentiile lui Britney: salate cu fructe de mare, daca ar fi posibil 24 de ore din 24, bauturi energizante, guma de mestecat, bomboane si cereale.

Luis Miguel

Printre capriciile lui Luismi se numara: dotarea cabinei lui de la concerte cu umidificatoare si butelii cu oxigen, doua oglinzi, sa miroasa a vanilie, in camera (de hotel sau cabina) sa existe draperii groase negre, prin care sa nu patrunda nici macar o raza de soare.

Mel Gibson

Incredibil! Gibson nu mananca niciodata piept de pui, deoarece se teme ca aceasta ar duce la cresterea sanilor lui.

Victoria Beckham

Unul dintre capriciile ei majore este acela de a-si cumpara cat mai multa imbracaminte. Poate si din acest motiv s-a apucat de design vestimentar.

Christina Aguilera

Cantarea a interzis bauturile dietetice in cabina ei din culise.

Shakira

In cabina ei trebuie sa existe multe fructe: pepene, mango, papaya, banana, portocale si kiwi.

Julia Roberts

Exagerata! Se spune ca pe vremea cat filma pentru “Mexicanul”, frumusica Julia ar fi pretins sa I se asigure conditiile ca sa faca baie in apa minerala, ori de cate ori avea chef.

Robbie Williams

Cantaretul pretinde sa i se rezerve cate un etaj intreg la hotelul unde se cazeaza, indiferent pentru cat timp.

Shania Twain

Obsedata! Cantareata cere ca scena de la concertele ei sa fie cercetata de caini antrenati sa detecteze bombe.

David Beckham

Sotul Victoriei Beckham este un maniac al ordinii.

Ricky Martin
Pe vremea cand sustinea concerte, Ricky Martin solicita sa i se faca masaje inainte si dupa acestea. De asemenea, era innebunit sa fie mereu bronzat, iar cand nu era satisfacut de bronzul lui, le cerea organizatorilor concertului sa puna filtre portocalii la reflectoare, astfel incat el sa para mai bronzat.

Mariah Carey

Se spune ca Mariah nu vorbeste deloc cu doua zile inaintea fiecarui concert si ca se rezuma sa comunice in scris. Se mai zvoneste ca pentru a-si face peeling cere sa i se aduca sare de la Marea Moarta.

Jack Nicholson

Face parte dintre pasionatii de sport care isi anuleaza orice activitate daca au meci cei de la Los Angeles Lakers.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni