• PRO TV
  • De mult nu a mai fost surprinsă într-o ipostază așa sexy! Angelina Jolie, senzuală în furou pe balcon

De mult nu a mai fost surprinsă într-o ipostază așa sexy! Angelina Jolie, senzuală în furou pe balcon

De mult nu a mai fost surprinsă într-o ipostază așa sexy! Angelina Jolie, senzuală în furou pe balcon

Angelina Jolie a lăsat lumea filmului și a showbizului pe plan secund, alegând se pună pe primul loc familia și cauzele umanitare în care este implicată. Dar, din când în când, vedeta își încântă fanii prin apariții în reviste, reclame, evenimente mondene sau filme.

Angelina a fost surprinsă de paparazzi în timpul unei ședințe foto în Paris. Îmbrăcată într-un furou alb de satin, la balconul unui bloc din capitala Frantei, Angelina a demonstrat că rămâne, în continuare, una dintre cele mai sexy femei din lume. 

În vârstă de 44 de ani, vedeta face reclamă astfel unui parfum al brandului Guerlain.

Angelina se pregătește să își impresioneze fanii în noul film Maleficent, al cărui trailer tocmai a fost lansat. "Maleficent: Mistress of All Evil" va fi o continuare a filmului lansat în anul 2014 și va aduce o nouă aventură magică. Angelina Jolie se întoarce în rolul personajului principal, la fel și actrița Elle Fanning ce vă juca în continuare rolul Prințesei Aurora. 

În partea a doua a seriei Maleficent, prințul Philip (Harris Dickinson) vrea să o ceară de sotie pe Aurora, însă Maleficent nu este de acord cu nunta lor.

Mai multe IMAGINI in GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni