• PRO TV
  • La 20 de ani, fiul lui David Beckham și-a făcut debutul în regie. Vezi ce videoclip a filmat acesta

La 20 de ani, fiul lui David Beckham și-a făcut debutul în regie. Vezi ce videoclip a filmat acesta

La 20 de ani, fiul lui David Beckham și-a făcut debutul în regie. Vezi ce videoclip a filmat acesta

Brooklyn Beckham (20 de ani) debutează ca regizor cu videoclipul melodiei End Of The World a formației JAWS`.

Cel mai mare fiu al Victoriei și al lui David Beckham spune că este încântat că a regizat videoclipul alb-negru al formației, după ce s-a îndrăgostit de melodie. Acesta de abia așteaptă să regizeze mai multe videoclipuri în viitor.

Citește și: Victoria și David Beckham sunt miliardari în dolari. Afacerile ei le-au adus venituri colosale

Brooklyn a vrut ca videoclipul, turnat la Roaring Tiger Karate Club în Coseley, să fie un omagiu emoționant pentru tatăl toboșarului, Eddy Geach, care era un fan karate.

Brooklyn a mărturisit că s-a îndrăgostit de-a dreptul de piesa End Of The World după ce a ascultat-o live, în timpul unui  concert al formației la Londra. Acesta și-a continuat declarația menționând că a fost imediat lovit de ideea de a face un videoclip muzical pentru melodie. Brooklyn s-a întâlnit cu unul din membrii formației, Connor Scholfield, și s-au înțeles pentru o colaborare.

„M-am simțiti atât de bine filmând și regizând acest clip, încât mi-ar plăcea să regizez încă un videoclip de acest gen în viitor. E un cântec personal pentru JAWS, așa că am făcut un brainstorming în casa lui Connor pentru a ne pune ideile pe hârtie. Voiam să avem (în videoclip) copii care fac karate pentru că aceștia au o legătură puternică cu trupa și e o temă care rezonează cu tematica albumului” spune Brooklyn Beckham.

Debutul regizoral al lui Brooklyn vine după ce acesta a părăsit facultatea din cauza „lipsei de calificări” din timpul internshipului făcut împreună cu faimosul fotograf Rankin, după cum afirmă The Sun.

Totuși, se pare că Brooklyn - care în trecut a filmat campanii publicitare pentru Burberry și și-a publicat propria carte de fotografii -  a avut dificultăți în a se descurca în primele zile ale internshipului său intens, mulți colegi de-ai săi spunând că trebuia tratat de parcă ar fi fost un novice.

Cu câteva luni în urmă, Brooklyn le declara celor de la The Mirror că vrea să renunțe la facultate, deoarece „i-ar fi fost dor de mama sa”, Victoria.

Adolescentul a lansat o carte de fotografii (intitulată What I See), care a fost desființată de critică. Totuși, cartea a devenit un Sunday Times Bestseller și a ocupat locul 8 printre cele mai vândute cărți de fotografie din Marea Britanie.
Foto: Getty

Un articol de Mihai C. Constantinescu

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni