• PRO TV
  • FOTO David Beckham, aspru criticat după ce și-a sărutat fiica de 7 ani pe gură

FOTO David Beckham, aspru criticat după ce și-a sărutat fiica de 7 ani pe gură

FOTO David Beckham, aspru criticat după ce și-a sărutat fiica de 7 ani pe gură

Fostul internațional englez David Beckham pare a avea o relație specială cu fiica lui de 7 ani, Harper. Legendarul fotbalist a fost criticat intens pentru că își sărută fata pe gură prea des.

David Beckham (44 de ani) și-a dus fiica de 7 ani pe stadion, la un meci din sferturile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal feminin. Naționala Angliei a jucat împotriva Norvegiei, așa că cei doi au făcut galerie echipei țării lor. 

Se pare că Beckham a purtat noroc lotului feminin de fotbal, care a câștigat cu 3 la 0. Micuța Harper a susținut echipa din tribună și s-a bucurat la fiecare gol al fetelor.

Fotografii au fost în permanență cu un ochi pe starul englez, care a șocat din nou opinia publică după ce și-a sărutat fetița pe gură.


FOTO: Profimediaimages.ro

La începutul acestei luni, Beckham a distribuit o fotografie pe contul lui de Instagram, în care apare în aceeași ipostază alături de fiica lui.

Citește și: Brooklyn Beckham se iubește cu un super model, însă David nu este de acord cu relația lor

Personalități de televiziune jurnaliști din Marea Britanie l-au criticat pe Beckham pentru genul de relație pe care o construiește cu fiica lui.

„De ce și-ar săruta un tată fiica pe buze? Nu înțeleg. Înfiorător. Ciudat. Înfiorător. Nimeni nu face asta. Și distribui asta în văzul lumii, de ce?”, a spus prezentatorul Piers Morgan, conform The Sun.

David Beckham, apărat de fani

Fanii starului englez sunt de altă părere. Ei spun că ceea ce face Beckham nu este altceva decât un gest de iubire față de fiica lui.

„E doar un sărut pur, dulce între el și fiica lui. Eu încă îmi mai sărut pe buze fiul de 8 ani. Nu e nimic mai pur, mai frumos și mai profund decât dragostea unui părinte pentru copilul lui”, a comentat o mămică.

„Ce este în neregulă cu asta? Eu îmi sărut mereu tatăl pe buze și stau pe genunchii lui, chiar și la 54 de ani, bunică fiind. Ar trebui să ne îngrijoreze  gândurile rele ale oamenilor, nu un tată iubitor care își sărută fiica”, a scris o altă admiratoare a lui Beckham.

„Nu l-am văzut niciodată pe Beckham sărutându-și nevasta în public. Amândoi arată mizerabil când sunt împreună”, a comentat altă femeie.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni