• PRO TV
  • A plătit 36.700 de euro ca să arate ca David Beckham, dar mai are de lucru. Ce plănuiește tânărul

A plătit 36.700 de euro ca să arate ca David Beckham, dar mai are de lucru. Ce plănuiește tânărul

A plătit 36.700 de euro ca să arate ca David Beckham, dar mai are de lucru. Ce plănuiește tânărul

Un tânăr de 22 de ani din Marea Britanie a cheltuit în ultimii trei ani o mică avere pe tratamente de schimbarea a înfățișării. Ce urmează? Niște operații drastice.

Jack Johnson se chinuie de trei ani să capete aspectul idolului său, internaționalul englez David Beckham. După ce a trecut printr-o serie de liposucții și tratamente faciale, tânărul de 22 de ani plănuiește acum să-și scoată trei coaste. Jack, care în prezent nu are un job, e întreținut de familie și prieteni.

Cu toate acestea, a strâns bani pentru a plăti operațiile de micșorare a nasului, implanturile în pomeți, liposucții, tratamente botox și o sumedenie de intervenții mai mici de „corectare” a imperfecțiunilor feței. Operația de îndepărtare a celor trei coaste e justificată de nevoia de a avea aceeași mărime la costum ca idolul său. 

Jack, înainte de o liposucție

„Sunt pe lista neagră peste tot (pentru împrumuturi – n.n.). Voi continua până când voi ajunge să arăt ca el. Dacă nu o ascult pe mama, care îmi spune să mă opresc, atunci nu ascult de nimeni. Nu am nicio problemă cu felul în care arăt, dar vreau să fiu exact ca David Beckham”, mărturisește Jack, conform Daily Mail.

Și David Beckham are probleme cu aspectul său fizic. Fostul fotbalist și-a făcut cel puțin un transplant de păr. Cum arată acum

Dacă ne întrebați pe noi, tânărul Jack nu seamănă cu Beckham nici măcar de la mare distanță.

Jack Johnson spune că nimic nu-l va determina să se oprească, nici măcar accidentul casnic din luna noiembrie care era să-i fie fatal. Tânărul a ajuns la spital în stare de comă după ce a suferit o intoxicație cu fum. Garsoniera în care locuiește acesta a fost cuprinsă de flăcări din cauza unei oale cu ulei în care el încerca să gătească niște cartofi. 

„Pur și simplu, a explodat. M-a proiectat până în balustradă. Când am ieșit din apartament, am simțit că-mi pierd conștiența și, când m-am trezit după 24 de ore, eram la spital”, a mai spus tânărul Jack Beckham pentru sursa citată.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni