Ce a făcut Victoria după ce David Beckham ”a umilit-o în public”

Ce a făcut Victoria după ce David Beckham a umilit-o în public
Citeste mai mult despre: Victoria Beckham, casnicie, David Beckham,
Data publicarii: 22 Octombrie 2018
Data actualizare: 22 Octombrie 2018
Recent, David Beckham a acordat un interviu, în care a vorbit despre căsnicia sa cu Victoria.

David și Victoria Beckham sunt căsătoriți de 20 de ani doar că, în ultima perioadă, au tot apărut zvonuri legate de despărțirea lor. 

Citește și: Cum arată acum David Beckham, după ce și-a făcut transplant de păr

Într-un interviu pentru The Sunday Project, o emisiune TV din Australia, David (43 de ani) a vorbit cu sinceritate despre relația sa cu Victoria, mărturisind că ”este muncă grea să fii căsătorit” și că totul s-a complicat acum.

Conform surselor dailymail.co.uk, după difuzarea interviului, Victoria Beckham ar fi plâns două zile la rând. 

Designerul de 44 de ani a fost ”jenată” și ”absolut devastată” că tatăl copiilor ei a fost atât de ”nesimțit”, au declarat apropiații cuplului, pentru The Sun.

O prietenă ar fi afirmat că Victoria a fost distrusă după interviu și chiar s-ar fi internat într-o clinică de specialitate nemțească, pentru a-și regăsi echilibrul emoțional. 

”Când Victoriei i s-a spus despre interviul lui David, a fost absolută devastată. Ea nu are nici cea mai mică idee de ce a trebuit să spună el lucruri atât de insensibile și să o umilească în public. Așa cum vă puteți imagina, când a aflat, s-a declanșat bomba atomică în familia Beckham”.

”A fost distrusă, a plâns timp de două zile. În mod evident, nu a fost cea mai bună săptămână din viața ei”, a completat aceeași sursă.

La ora actuală, Victoria Beckham și restul familiei sunt în vacanță, în Franța, alături de prietenii lor buni, Gordan Ramsey și Eva Longoria.


Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies