• PRO TV
  • Victoria și David Beckham sunt miliardari în dolari. Afacerile ei le-au adus venituri colosale

Victoria și David Beckham sunt miliardari în dolari. Afacerile ei le-au adus venituri colosale

Victoria și David Beckham sunt miliardari în dolari. Afacerile ei le-au adus venituri colosale

David Beckham este o legendă a fotbalului britanic, însă spriritul antreprenorial al soție sale le-a garantat accesul în clubul select al bogătașilor lumii.

Averea cuplului Victoria și David Beckham a atins pragul de un miliard de dolari la începutul acestui an. Cei doi și-au unit forțele pentru a crea și consolida un brand care produce zeci de milioane de lire sterline anual. Conform publicației britanice Mirror, compania care gestionează toate contractele publicitare și imaginea lui David Bechkham - Footwork Production – are o cifră de afaceri anuală de 208,3 milioane de lire sterline. 

Beckham Brand Holdings, gigantul financiar care înglobează toate busines-urile familiei, are o cifră de afaceri de 260,8 milioane de lire sterline, iar DB Ventures Ltd. rulează circa 90 de milioane de lire sterline. Compania înființată de Victoria Beckham acum zece ani, care activează în industria fashion, este evaluată la peste 100 de milioane de lire sterline. 

Fosta componentă a trupei Spice Girls face bani și din muzică, prin Moody Productions.

Cei doi membri ai familiei Beckham îl au ca asociat în afaceri pe Simon Fuller, fostul impresar al formației Spice Girls. La sfârșitul anului trecut, fiecare dintre ei a înregistrat un profit de 18,75 de milioane de lire sterline, bani care le-au intrat în conturi după plata tuturor taxelor și impozitelor. 

În spatele acestui succes uriaș stă o predicție pe care fostul impresar al trupei Spice Girls a făcut-o la jumătatea anilor ’90.

Farmecul Victoriei, sex-appeal-ul lui David și dibăcia lui în fotbal ar putea crea, pe termen lung, un brand de un miliard de dolari”, a spus acesta, conform The Sun. Vorbele sale s-au adeverit în 2019.

Victoria Beckham, avere de peste 350 de milioane de lire

Soția lui David Beckham este una dintre cele mai cunoscute femei din lume și în topul celebrității la nivel mondial. Victoria s-a alăturat Spice Girls în 1994, alături de care a înregistrat o performanță rară: 80 de milioane de discuri vândute, record de vânzări pentru un grup feminin. În anii ’90, fiecare componentă a trupei încasa circa 75 de milioane de dolari din turnee și albume.

În anul 2007, când s-au reunit pentru scurt timp, solistele au făcut 70 de milioane de dolari din doar câteva concerte. Spice Girls a întrerupt turneul de revenire în 26 februarie 2008, după concertul susținut la Toronto (Canada). După acest concert, componentele trupei au anunțat că se despart definitiv.

Un an mai târziu, Victoria Beckham și-a lansat propria linie vestimentară și de parfumuri, în cadrul unui eveniment care a trecut aproape neobservat. Azi, Victoria Beckahm are peste o sută de angajați în toată lumea, un magazin de lux la Londra și unul la Hong Kong.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni