• PRO TV
  • Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”

Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”

Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”

Victoria Beckham (44 de ani) e azi un designer vestimentar de succes, însă muzica i-a adus celebritatea în anii ’90. Fosta componentă a trupei Spice Girls a dezvăluit că a renunțat la cariera muzicală din cauza lui Elton John.

Victoria Beckham a povestit într-un interviu acordat revistei Vogue Australia că i-a făcut lui Elton John o mărturisire pe care britanicul o va ține minte toată viața. Fosta componentă a trupei Spice Girls a dezvăluit că s-a lăsat de muzică din cauza lui, însă nu i-a spus-o cu reproș. „Am fost cu Elton John weekendul acesta și i-am spus: Tu ești motivul pentru care am renunțat la Spice Girls”, spune Victoria Beckham în paginile revistei. 

Fosta componentă a trupei Spice Girls a explicat de ce l-a făcut pe Elton John responsabil de ieșirea ei din scenă. „Am fost să-l văd în Vegas în show-ul său – The Red Piano – și îmi amintesc că stăteam chiar în față privindu-l cum cântă acele cântece, pe care le-a cântat de-a lungul timpului, mereu și mereu, an după an, iar pasiunea și bucuria lui erau incredibile, chiar și după atâta timp. Câteva seri mai târziu eram pe scenă cu Spice Girls și mă gândeam: E aproape o pierdere că mi se oferă o asemenea oportunitate. Am apreciat perioada pe care am trăit-o alături de Spice Girls, dar nu am ceea ce Elton John poate avea după toți acești ani”, a mărturisit Victoria Beckham.

Elton John, Tim Rice, Victoria Adams și David Beckham în 1998


Chiar dacă a renunțat definitiv la muzică și la Spice Girls în 2008, hiturile trupei din care a făcut parte încă mai răsună în casa familiei Beckham. Fiica cuplului Victoria și David Beckham – Harper (7 ani) – este înnebunită după ritmurile pieselor mamei sale.

A fost în Spice Girls din 1994 până în 2008

Victoria Beckham (Adams) a fondat trupa Spice Girls în 1994 împreună cu Melanie Brown, Melanie Chisholm, Emma Bunton și Geri Halliwell. Perioada lor de glorie a fost cuprinsă între1994 și 2000, ani în care au lansat trei albume și au avut trei turnee internaționale. 

În 1998, trupa a fost recompensată cu premiile Favorite Pop Album, Favorite New Artist și Favorite New Group la American Music Awards. În același an, Geri Halliwell anunța că părăsește formația „din cauza diferențelor dintre noi”.

Anul 1998 a fost bogat în evenimente extramuzicale, care au determinat trupa să ia o pauză: Melanie Brown și Victoria Adams au anunțat că sunt însărcinate. Melanie – cu dansatorul Jimmy Gulzer, iar Victoria cu fotbalistul David Beckham. Cei doi s-au căsătorit la jumătatea anului 1999, după nașterea fiicei lor Brooklyn.

Componentele trupei Spice Girls s-au întors în studioul de înregistrări în august 1999, iar în decembrie 2000 au anunțat că vor lua o pauză ca grup, pentru a se concentra pe cariere solo. După aproape șapte ani de carieră solo, Victoria Beckham și fostele colege de trupă au decis să refacă grupul în vara anului 2007. Cele patru au început un turneu mondial în decembrie 2007, pe care l-au întrerupt în 26 februarie 2008, după concertul susținut la Toronto (Canada). După acest concert, componentele trupei au anunțat că se despart definitiv. 

Ultima dată când cele patru au urcat pe scenă împreună a fost în august 2012, când au cântat în încheierea Jocurilor Olimpice de la Londra.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni