• PRO TV
  • Miley Cyrus, confesiuni despre căsnicia ei cu Liam Hemsworth:"Sunt într-o relație hetero, dar încă sunt atrasă de femei"

Miley Cyrus, confesiuni despre căsnicia ei cu Liam Hemsworth:"Sunt într-o relație hetero, dar încă sunt atrasă de femei"

Miley Cyrus, confesiuni despre căsnicia ei cu Liam Hemsworth:"Sunt într-o relație hetero, dar încă sunt atrasă de femei"

Au trecut 7 luni de când artista s-a căsătorit cu Liam Hemsworth.

În ciuda altercațiilor pe care le-au avut în trecut, Miley a declarat pentru revista Elle: "Cred că este foarte derutant pentru oameni faptul că m-am căsătorit"

 Cântăreața a declarat pentru Elle:"Sunt într-o relație hetero, dar încă sunt atrasă de femei. Oamenii devin vegetarieni din motive de sănătate, dar baconul este în continuare extrem de bun și o știm cu toții. Am luat o decizie împreună. El este persoana care mi-a ținut spatele dintotdeauna. Nu mă încadrez în stereotipul de soție. Nu-mi place acest cuvânt".
 

"Dacă nu-ți plac copiii, oamenilor le pare rău pentru tine, ca și cum ești o persoană rece care nu este capabilă să iubească" a declarat pentru revista Elle.
 

Miley Cyrus este cântăreață, actriță și compozitoare. Rolul care i-a adus succesul a fost cel pe care l-a jucat în 2006 ca fiind "Hannah Montana" la postul de televiziune Disney Channel.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni