• PRO TV
  • Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă

Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă

Mama copilului lui 50 Cent, apariție incendiară la plajă

Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent, și-a etalat formele armonioase pe plaja din Miami, unde a mers împreună cu Sire, fiul său în vârstă de 6 ani și cu prietenul acestuia. 

Modelul în vârstă de 32 de ani a optat pentru un costum de baie negru din două piese și o cămașă transparentă în aceeași culoare, care i-au pus în evidență trupul.

Aceasta nu a fost intimidată de paparazzi, ba chiar a vrut să se asigure că îi vor surprinde în fotografii posteriorul tonifiat, așa că nu s-a ascuns niciun moment.



Daphne pare să fie foarte protectivă cu copiii, fiind surprinsă când, în mod evident, le spunea să nu se îndepărteze. Frumoasa filipineză și-a completat look-ul cu o pereche de ochelari de soare pătrați și și-a lăsat buclele rebele libere pe tot parcursul zilei.

Frumoasa mămică a fost surpinsă de catre paparazzi ieșind singură din apă, oferindu-le prilejul de a o fotografia într-o ipostază senzuală. Se pare că Daphne a întors toate privirile de pe plajă datorită frumuseții sale exotice.

Daphne și 50 Cent au păstrat legătura și se înțeleg foarte bine, în ciuda faptului că au o avut o relație plină de peripeții. Cei doi organizează împreună zilele de naștere ale lui Sire și rapperul încă o consideră pe mama copilului său sexy. 

50 Cent și Daphne au început relația în anul 2011 și, doi ani mai târziu, a venit pe lume copilul lor, Sire.

Modelul a mai avut o relație amoroasă cu Rob Kardashian și, recent, cu Jason Derulo.


Foto: Profimedia

Vezi și: 

Jorge, despre cel mai bine păstrat secret de la PRO TV! ”E șocant! E chiar șocant” 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni