• PRO TV
  • Greșeala din Casa de Papel care a revoltat Latino-America

Greșeala din Casa de Papel care a revoltat Latino-America

Greșeala din Casa de Papel care a revoltat Latino-America

Sezonul 3 din Casa de Papel aduce multe laude, un succes răsunător pentru gigantul Netflix, dar și numeroase controverse după ce spaniolii au făcut o greșeală colosală la adresă unei țări.     

Cel mai de succes serial în limbă spaniolă pe care Netflix l-a adus pe micile ecrane, a primit numeroase critici, după ce un episod din cel de-al treilea sezon a creat isterie în țările din America.   

Ce urmează poate fi considerat un spoiler... dar deja v-am stârnit curiozitatea.  


Izolați pe o insulă din Panama, Tokio și Rio trăiesc din plin visul unei vieți perfecte.  

Într-o scenă filmată în fața presupusei bănci a Spaniei, se observă mai multe drapele ale unor țări, iclusiv cel al țării Panama.  

Deși regizorul Álex Pînă susține că nu este ceva intenționat, se poate observa cum drapelul țării americane este poziționat invers, spre deosbire de celelalte țări.  



Imediat fanii serialului au semnalat greșeala pe twitter, considerând că este o lipsă de respect față de Panama.  

”La Casa De Papel” a devenit, în 2018, cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleză, în momentul lansării pe Netflix. 

Producția a fost creată de regizorul Alex Pina, un veteran al producțiilor de televiziune din Spania. A fost inițial difuzată de postul local Antena 3, în două părți, un sezon.

A avut premiera pe 2 mai 2017, iar pe 25 decembrie 2017, Netflix a decis să o difuzeze pe platforma sa globală, după ce fusese valabilă numai pe Netflix Spania. 

  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni