• PRO TV
  • Donald Trump, dezamăgit de prim ministrul Suediei. "Tratați americanii corect!"

Donald Trump, dezamăgit de prim ministrul Suediei. "Tratați americanii corect!"

Donald Trump, dezamăgit de prim ministrul Suediei. "Tratați americanii corect!"

Președintele SUA Donald Trump s-a declarat nemulțumit de răspunsul primit din partea lui Stefan Löfven, prim ministrul Suediei. 

Recent, Donald Trump a declarat că este gata să-l ajute pe rapperul american ASAP Rocky să fie eliberat din închisoarea din Suedia. Rapperul american a fost arestat pe 3 iulie, după un concert. Rocky, vârstă de 30 de ani este suspectat pentru agresiune după ce a avut o altercație. 

Potrivit Fox News, Trump a făcut mai multe postări pe contul său de Twitter spunând că este foarte nemulțumit că Stefan Lofven ( prim ministrul Suediei) nu a intervenit în cazul lui ASAP Rocky. "Sunt foarte dezămăgit de prim ministrul Stefan Lofven nu a fost capabil să intervină. Suedia a dezămăgit întreaga comunitate americană-africană din State. M-am uitat pe casetele video înregistrate de la locul faptei, iar ASAP Rocky a fost urmărit și hărțuit de agresori. Tratați americanii în mod corect!" , a scris Donald Trump. 

În a doua postare Donald Trump a scris: "Să-i redați libertatea lui ASAP Rocky. Facem atât de mult pentru Suedia, dar nu pare să funcționeze invers. Suedia ar trebui să se concentreze asupra problemei reale a criminalității!“

Recent, procurorul Daniel Suneson a declarat "că s-a ajuns la concluzia că evenimentele petrecute constituie o crimă, în ciuda mijloacelor de autoapărare."

Foto: Getty Images

Vezi și profil de celebritate - Tom Hardy


Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni