• PRO TV
  • Emilia Clarke, poză în cada lui Jason Momoa de ziua lui. „Cu tine mă simt cu 60 cm mai mică”

Emilia Clarke, poză în cada lui Jason Momoa de ziua lui. „Cu tine mă simt cu 60 cm mai mică”

Emilia Clarke, poză în cada lui Jason Momoa de ziua lui. „Cu tine mă simt cu 60 cm mai mică”

Emilia Clarke și fostul ei partener din Urzeala tronurilor, Jason Momoa, s-au reunit la ziua de naștere a actorului. Uriașul, care l-a interpretat pe Khal Drogo în serial, și-a serbat ziua în weekend.

Emilia Clarke e cu 60 de centimetri mai mică decât aproape orice adult, însă în weekend a făcut o glumă care a pus zâmbetul pe buzele tuturor fanilor ei. Actrița din Urzeala tronurilor a fost la ziua de naștere a lui Jason Momoa, fostul ei partener din serial și prieten vechi.


Actrița s-a lăsat fotografiată în brațele lui Momoa și a postat pe Instagram o fotografie cu o descriere foarte amuzantă: 

Cu tine mă simt cu două picioare (60 cm) mai mică. La mulți ani @prideofgypsies”, a scris actrița, care s-a fotografiat și în uriașa cadă a lui Jason Momoa.

FOTO: Emilia Clarke Instagram

„O cadă supradimensionată de fericire pentru încă un an alături de tine”, a mai scris actrița.

Jason Momoa e născut pe 1 august 1979, însă și-a ținut ziua mai devreme. În acest weekend, el a organizat o mică petrecere la el acasă.

Emilia Clarke și Jason Momoa au o relație de prietenie pe care amândoi au exprimat-o în public de multe ori. Actorul de 40 de ani este căsătorit cu actrița Lisa Bonet. Ei au doi copii împreună: o fată de 12 ani și un băiat de 10 ani.

Emilia Clarke (32 de ani) nu e căsătorită și nu are, oficial, un iubit în acest moment. De-a lungul anilor, actrița britanică ar fi avut relații apropiate cu regizorul Charlie McDowell, actorul de comedie Seth MacFarlane, actorul James Franco, actorul Jared Leto și colegul de platou Kit Harington.

Vezi și: Rihanna și-a postat dublura pe Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni