• PRO TV
  • La Happy Hour, Maria Bamboi si-a revazut fratele dupa mai bine de 40 de ani

La Happy Hour, Maria Bamboi si-a revazut fratele dupa mai bine de 40 de ani

La Happy Hour, Maria Bamboi si-a revazut fratele dupa mai bine de 40 de ani

In Saptamana Mare, cea dinaintea Pastelui, se spune ca se intampla minuni. La Happy Hour, Maria Bamboi a trait, dupa cum ea insasi spune, o minune: si-a revazut fratele pierdut acum peste 40 de ani, frate pe care nu l-a mai vazut de cand acesta avea in jur de un an.

In aproape 57 de ani de viata, Maria Bamboi a fost sotie devotata si mama extraordinara pentru 13 copii. Putini au stiut insa ca a fost si o sora de exceptie si o fiica deosebita. Maria a luat viata in piept la mai putin de cinci ani, cand tatal ei a intrat in inchisoare pentru omor. Desi era un copil de-o schioapa, ca fiica cea mare a Floarei Dragomir, Maria a ramas sprijin in casa. S-a ocupat de gospodarie, a muncit cu ziua ca sa aduca bani si, pe deasupra, a indurat si bataile unei mame prea obosite si prea suparate pe viata. Avea trei frati mai mici in grija, iar cand mama a mai nascut un baiat, Mitica, l-a luat si pe acesta sub obladuire. Dupa aparitia pe lume a celui de-al patrulea frate, mama ei, Floarea Dragomir a paralizat, iar Maria a ajuns sa aiba grija si de ea. Dar pentru ca un copil de 15 ani, cat avea Maria pe atunci, nu putea creste un bebelus, statul l-a luat pe Mitica si l-a dus la un orfelinat. Maria isi aminteste ca baiatul avea pe atunci in jur de un an. In minte i-au ramas doar plansul copilului si lacrimile ei cand i l-au luat.

De atunci, Maria nu l-a mai vazut pe fratele Mitica Dragomir. La scurt timp mama ei a murit, iar ea s-a casatorit si a mers mai departe. Au trecut mai bine de 42 de ani. Iar azi, 29 martie, in saptamana in care se spune ca se intampla minuni mari, Maria Bamboi si-a regasit fratele, pe Mitica Dragomir, actualmente Mitica Andrian, la Happy Hour.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni