• PRO TV
  • Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit de un an, dar nu locuiește cu actualul soț. „În septembrie ne mutăm împreună”

Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit de un an, dar nu locuiește cu actualul soț. „În septembrie ne mutăm împreună”

Gwyneth Paltrow s-a recăsătorit de un an, dar nu locuiește cu actualul soț. „În septembrie ne mutăm împreună”

Actrița americană în vârstă de 46 de ani este la al doilea mariaj, dar nu se grăbește să se mute împreună cu noul ei soț.

În 2016, Gwyneth Paltrow divorța de Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay, cu care are doi copii. În 2018 și-a refăcut viața alături de scenaristul și producătorul de film Brad Falchuck (48 de ani). 

În ciuda acestui fapt, cei doi încă locuiesc separat, iar explicația e că refacerea vieții după divorț e „complicată rău”. Dezvăluirea a fost făcută de Falchuck într-unul dintre rarele sale interviuri acordate presei.

Mă mut în septembrie. Am luat-o ușor până acum. Divorțul este teribil, chiar și când este lucrul corect pe care îl faci. Și este foarte greu pentru copii”, a dezvăluit acesta pentru WSJ Magazine.

FOTO: Getty Images

Mutarea împreună coincide cu aniversarea a un an de căsnicie, iar cei doi soți vor să sărbătorească cu toți membrii familiei. Gwyneth Paltrow are doi copii din relația cu Chris Martin: o fată pe nume Apple (15 ani) și un băiat pe nume Moses (13 ani).

Totodată, Brad Falchuck are doi copii din mariajul de 19 ani cu Suzanne Bukinik: o fată pe nume Isabella și un băiat pe nume Brody. 

Citește și: Gwyneth Paltrow, în luna de miere cu fostul soț. Culisele unei vacanțe ciudate


FOTO: Getty Images

Brad Falchuck: „Nu ducem o viață fermecătoare”

Soțul actriței din seria Avengers susține că ei nu au un stil de viață fermecător sau de basm, ci mai degrabă unul simplu.

„Există o versiune mediatică despre ea și mine, dar noi nu facem decât să ne gătim cina acasă. Sau ea îmi face micul dejun. Nu puteam fi un cuplu mai normal de atât (...) Lumea aceea celebră este lumea ei. Mereu le spun copiilor că avem o viață grozavă, deoarece dacă vreau să fac o rezervare în Roma, e ușor. Când ajungem acolo, pe noi nu ne cunoaște nimeni. Pot munci în toată lumea în anonimat”, a spus acesta pentru sursa citată.

Vezi și: VIDEO Evoluția lui Spider-Man

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni