• PRO TV
  • Carrie-Anne Moss revine în seria Matrix după 17 ani. Cum arată actrița canadiană la 52 de ani

Carrie-Anne Moss revine în seria Matrix după 17 ani. Cum arată actrița canadiană la 52 de ani

Carrie-Anne Moss revine în seria Matrix după 17 ani. Cum arată actrița canadiană la 52 de ani

Carrie-Anne Moss a făcut carieră cu rolul durei Trinity din seria Matrix, iar acum a fost cooptată de regizoarea Lana Wachowski pentru episodul al 4-lea al filmului SF.

La 52 de ani, Carrie-Anne Moss nu s-a schimbat mult față de perioada 1999-2003, când juca în Matrix. Aceeași privire, aceeași postură și serioazitate, ba chiar și aceeași coafură, toate amintesc de Trinity, programatoarea cu multiple abilități care face pereche cu Neo, „alesul”, în trilogia Matrix.

La 17 ani de la ultimul film din serie, Carrie-Anne Moss revine în rolul care i-a adus cel mai mare succes. Regizoarea Lana Wachowski a distribuit-o din nou în rolul Trinity, deși personajul ei moare la sfârșitul ultimului film din serie, Matrix Revolutions.

Citește și: Încep filmările la Matrix 4. Cine lipsește din distribuție

Într-o postare pe Instagram, actrița și-a exprimat încântarea pentru revenirea în seria Matrix, alături de Keanu Reeves.

„Recunoscătoare și încântată peste măsură”, a scis ea cu litere de tipar.

Cum arată Carrie-Anne Moss la 52 de ani

Actrița Carrie-Anne Moss și-a păstrat farmecul de altădată. La începutul anilor 2000, actrița a fost solicitată pentru a apărea pe coperțile mai multor reviste pentru femei, datorită frumuseții ei naturale, neretușate.

În iunie 2003 a pozat chiar provocator pentru revista Esquire. Atunci a vorbit, printre altele, despre scena de sex dintre ea și Keanu Reeves din Matrix Reloaded.

„Nu sunt un fan al acestei părți din munca noastră. Sunt o persoană extrem de privată, iar sexualitatea este un lucru intim. O scenă de sex este mai grea decât una de bătaie. Este un lucru să spui Lovește mai sus, dar Sărută mai pătimaș – e o nebunie”, s-a confesat actrița. 


 

Câți copii are Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss e căsătorită din anul 1999 cu actorul canadian Steven Roy. Cei doi au împreună doi băieți și o fată. Primul lor film, Owen, s-a născut în septembrie 2003, cu mai puțin de două luni înainte de lansarea ultimului film din serie, Matrix Revolutions.

Vezi și: VIDEO Kate Moss, de-a lungul anilor

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni