• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, interpretul lui Jake Harper, băiețelul din serialul "Doi bărbați și jumătate"

Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, interpretul lui Jake Harper, băiețelul din serialul "Doi bărbați și jumătate"

Ce s-a întâmplat cu Angus T. Jones, interpretul lui Jake Harper, băiețelul din serialul "Doi bărbați și jumătate"

Actorul din spatele personajului Jake Harper a devenit celebru pentru rolul său din serialul "Doi bărbați și jumătate", însă la 4 ani după ce s-a terminat producția nimeni nu a mai auzit de el.

După ce s-a terminat serial care a amuzat o planetă întreagă, actorul Angus T. Jones a luat o decizie total neașteptată. Americanul, ajuns la 25 de ani, a ales să renunțe la actorie, optând pentru continuarea studiilor. Acesta este student la Universitatea din Colorado. 

Pe lângă această chestiune, Angus a părăsit serialul în anul 2013 și a ales calea religioasă. Fostul actor ține predici și citește din Biblie la o biserică Adventistă de Ziua a 7-a din Houston. Această decizie a a fost luată după ce americanul a declarat de mai multe ori că serialul o luase într-o direcție greșită și că nu se mai regăsea cu personajul său, Jake. 

Citește și: Pustiul din "Doi barbati si jumatate" a ajuns un barbat in toata firea. Vezi cum a evoluat de-a lungul timpului Angus T. Jones

"Nu poți fi o persoană cu adevărat temătoare de Dumnezeu și să fii la o emisiune de televiziune precum Doi bărbați și jumătate. Sunt conștient că nu pot să fac asta. Nu sunt de acord cu ce fac în acest serial, față de ce învăț din  Biblie", spunea Angus T. Jones. 

În prezent, Angus a ajuns la 25 de ani și nu-l mai recunoaște nimeni pe stradă. Și-a lăsat părul lung și barbă, iar pe stradă a fost suprins de cele mai multe ori în haine negre. 

GALERIE FOTO MAI JOS CU ANGUS T. JONES




Angus T. Jones a petrecut peste 10 ani in serialul "Doi bărbați și jumătate", încasând peste 6 milioane de dolari pe an, devenind pe când avea 17 ani cel mai bogat minor de la Hollywood. 

Foto: Getty Images

Profil de celebritate - Brad Pitt

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni