• PRO TV
  • Bebe Rexha face spagatul îmbrăcată doar în tanga, pe podeaua din baie

Bebe Rexha face spagatul îmbrăcată doar în tanga, pe podeaua din baie

Bebe Rexha face spagatul îmbrăcată doar în tanga, pe podeaua din baie

Bebe Rexha a marcat împlinirea a 30 de ani în mare stil: demonstrându-le fanilor, dar mai ales criticilor, că este în formă maximă!

Vedeta e criticată adesea pentru formele sale rubensiene, “nepotrivite” cu “standardele” actuale de frumusețe. Însă Bebe Rexha nu bagă în seamă răutățile și pare că se simte excelent în pielea sa. 

Cu ocazia schimbării prefixului, vedeta a realizat o poză cu care “a rupt” internetul: cântăreața s-a lăsat fotografiată pe podeaua unei băi, în poziție de șpagat. Însă îmbrăcată doar cu o pereche de chiloți tanga. Vedeta se dovedește a fi chiar… multitasking :)  în vreme ce face șpagatul, se și machiază :)  Fanii au fost în delir când au văzut imaginea și au răsplătit-o cu peste un milion și jumătate de “inimioare” pe Instagram.

 

„Nu mai am 20 de ani” este noua piesă lansată de Bebe Rexha în ziua în care a schimbat prefixul. Artista a împlinit 30 de ani și a explicat că a luat decizia de a scrie acest cântec când a jost jignită de un producător muzical.

„Recent, un producător muzical bărbat mi-a spus că îmbătrânesc și că brandul meu este confuz. Fiindcă... eu sunt compozitor și postez poze sexy pe Instagram, iar asta nu e un lucru pe care femeile compozitor ar trebui să-l facă, mai ales la vârsta mea”, scria Bebe Rexha la jumătatea lunii august.

Artista a dezvăluit într-un interviu pentru revista People că această remarcă sexistă și bădărană a determinat-o să scrie piesa „Not 20 Anymore” (Nu mai am 20 de ani). Bebe recunoaște că a avut ceva emoții în a scrie o piesă de acest gen: „Hei, am 30 de ani și nu-mi pasă de ce spun ceilalți”.

„Chiar voiam să scriu despre lucrurile de care mă tem, de insecuritățile mele, astfel că de acolo a venit. Cântecele mele sunt despre o serie de lucruri de care mi-e teamă: voi ajunge să trăiesc singură?, felul în care arăt, să-mi pierd prietenii. O grămadă de lucruri care mă fac nesigură, pe care acum le-am transpus în cântece. Sunt o regină a dramelor. Iubesc drama”, a declarat Bebe Rexha.

Citește și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni