• PRO TV
  • Timp de 10 ani a jucat rolul lui Peg Bundy. Cum arată la 65 de ani Katey Sagal

Timp de 10 ani a jucat rolul lui Peg Bundy. Cum arată la 65 de ani Katey Sagal

Timp de 10 ani a jucat rolul lui Peg Bundy. Cum arată la 65 de ani Katey Sagal

Droguri, alcool și sex -  așa s-ar putea rezuma viața lui Katey Sagal, actrița care timp de 10 ani a interpretat personajul legendar Peg Bundy.

Deși în ultima perioadă pare că și-a găsit liniștea, vedeta a trecut prin momente cumplite: și-a pierdut părinții încă de tineri (tatăl sau a fost aproape decapitat de un elicopter pe platourile de filmare ale unui film despre război), a fost dependentă de droguri și medicamente timp de 15 ani, a născut un copil mort și a fost depistată cu cancer la gât. A fost operată cu succes, dar nici în ruptul capului nu a vrut să renunțe la țigări.

Pentru că I se părea mereu că e “prea grasă”, a luat ani de zile pilule de slăbit, pe care le combina cu droguri și alcool.

Nici din punct de vedere amoros nu i-a mers prea bine: a avut o relație dificilă cu rockerul Gene Simmons, membru al trupei Kiss, iar în prezent este la a treia căsătorie. Katey Sagal este mama a trei copii.

Rolul Peg Bundy a făcut-o celebră în toată lumea, însă ea și-a dorit întotdeauna să aibă o carieră muzicala. A încercat ani de zile să scape de eticheta de “Peggy”, iar până la urmă, datorită succesului său actoricesc, a reușit. În 2011 a obținut premiul Emmy pentru prestația sa din Sons of Anarchy.

În prezent, Katey este căsătorită cu producătorul Kurt Sutter și joacă în serialele Shameless și Grand Hotel.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni