• PRO TV
  • Bărbatul care i-a vândut droguri lui Mac Miller cu două zile înainte de moartea artistului, arestat

Bărbatul care i-a vândut droguri lui Mac Miller cu două zile înainte de moartea artistului, arestat

Bărbatul care i-a vândut droguri lui Mac Miller cu două zile înainte de moartea artistului, arestat

Un tânăr de 23 de ani, despre care se crede că a fost dealerul de droguri al rapper-ului Mac Miller, a fost arestat miercuri dimineață în Los Angeles.

Procurorii l-au reținut pe bărbatul care i-ar fi vândut lui Mac Miller droguri cu două zile înainte de moartea acestuia. Pe numele său C. J. Pettit, bărbatul a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc. 

Conform autorităților americane, citate de Page Six, tânărul l-a aprovizionat cu pastile contrafăcute de Oxicodonă, cocaină și Xanax, la primele ore ale zilei de 5 septembrie 2018.

Două zile mai târziu, artistul a fost descoperit decedat în casă, în urma unei supradoze de droguri și alcool.

Citește și: Un prieten apropiat a făcut public detaliul care i-ar fi putut salva viața fostului iubit al Arianei Grande

În urma expertizei criminalistice s-a aflat că Mac Miller avea în corp și Fentanil, o substanță opioidă de 50 de ori mai puternică decât heroina și de 100 de ori mai puternică decât morfina.

Conform presei de peste ocean, bărbatul care i-a vândut drogurile lui Mac Miller a fost cuprins de remușcări când a aflat de moartea artistului. El i-ar fi trimis un SMS unui prieten în care i-ar fi scris: „Nu sunt grozav... cel mai probabil îmi voi petrece toată viața în închisoare.” Însă, aceste remușcări nu l-au determinat să se predea.

Mac Miller, relație cu Ariana Grande

Mac Miller și Ariana Grande au început o relație în 2016, după ce au colaborat la realizarea unor piese. În mai 2018, cei doi s-au despărțit, iar solista britanică s-a logodit imediat cu Pete Davidson, starul emisiunii „Saturday Night Live”.

Artistul, al cărui nume real este Malcolm James McCormick, murit la vârsta de 26 de ani. În 2018 el își lansase al doilea album muzical.

Fotografii: Getty Images

Vezi și: VIDEO Top 3 bărbați vegani de la Hollywood

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni