• PRO TV
  • De ce vorbește Cillian Muphy românește în Peaky Blinders. Greșeala producătorilor care a fost corectată abia în sezonul 3

De ce vorbește Cillian Muphy românește în Peaky Blinders. Greșeala producătorilor care a fost corectată abia în sezonul 3

De ce vorbește Cillian Muphy românește în Peaky Blinders. Greșeala producătorilor care a fost corectată abia în sezonul 3

Cillian Murphy, actorul principal din serialul de succes ”Peaky Blinders”, are mai multe replici în limba română pe parcursul episoadelor. 

În primele sezoane ale serialului ”Peaky Blinders”, Cillian Murphy, interpretul lui Thomas Shelby, interacționează cu un clan de țigani din Birmingham. Negocierile pe care le ține cu capul clanului sunt presărate cu replici în limba română, Shelby mărturisind că, din partea mamei, este și el țigan.

Citește și. Scenă terifiantă în Peaky Blinders. Ce reacție au avut fanii

De altfel, într-un interviu, Cilliam Murphy a dezvăluit, că în pregătirea rolului său pentru serialul marca BBC, a trăit pentru o perioadă de timp alături de o familie de rromi.

”Steve Knight, creatorul serialului, m-a dus în Birmingham, de unde este el, pentru a-i cunoaște amicii și a putea să le prind accentul specific. Am petrecut timp alături de rromi. Am învățat despre sărăcia dusă la extrem”.

Producătorii serialului fac însă o confuzie uriașă. Personajul lui Cillian Murphy vorbește, atunci când se află prin țigani, limba română în loc de romani. Abia în sezonul 3, aceasta greșeală a fost reparată, Thoms Shelby învățând replicile în limba romani. 

Serialul ”Peaky Blinders” urmărește povestea lui Thomas Shelby, liderul faimosului clan Peaky Blinders din Birmingham. Numele grupării era derivat din obiceiul membrilor de a-și coase lame de ras în cozorocul șepcii. Clanul a făcut bani grei din pariuri ilegale, taxe de protecție și afaceri pe piața neagră. 

Foto: profimediaimages.ro

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni