• PRO TV
  • Azi, Andreea Bălan face nunta și botezul! Vezi ce frumoasă e în rochia de mireasă

Azi, Andreea Bălan face nunta și botezul! Vezi ce frumoasă e în rochia de mireasă

Azi, Andreea Bălan face nunta și botezul! Vezi ce frumoasă e în rochia de mireasă

A venit ziua cea mare pentru Andreea Bălan și George Burcea.  O zi specială, doi în unu, cu nuntă și cu botez!         .

Azi cei doi fac cununia religioasă și își oficializează relația în fața lui Dumnezeu și își creștinează și fetița.Toate momentele au fost pregătite și calculate de frumoasa artistă, care și-a ținut la curent fanii pe conturile de socializare și pe canalul de youtube cu pregătirile. O mare atenție a fost acordată rochiei de mireasă sau, mai bine zis, rochiilor, pentru că frumoasa Andreea va schimba trei ținute.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Si vor trai fericiti pana la adanci batraneti ????❤️ #nuntasibotezinparadis #wedding

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

Andreea și George se iubesc de patru ani, iar în acest timp au devenit și de două ori părinți. Cântăreața a ținut să-i transmită un mesaj de dragoste soțului în mod public, chiar ieri, cu o zi înainte de nuntă:
 
“Suntem de 4 ani împreună și am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât și în cele mai puțin bune. Avem doi copii sănătoși și minunați iar nuntă noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am imbrăcat rochia de mireasă și astăzi, nu doar mâine, pentru surpriza pe care v-o pregătesc luni dimineață pe canalul meu de YouTube. O surpriză care spune povestea noastră, dar și a voastră și e dedicată special pentru voi toți cei care ați fost alături de mine atâția ani și m-ați încurajat în cele mai grele momente. Îți mulțumesc pentru tot sprijinul și iubirea oferită, George”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Printul a venit si a spus ca nu mai pleaca niciodata ❤️ #nuntasibotezinparadis #wedding

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) peCăsătoria inițială a Andreei Bălan cu George Burcea a avut loc în afara României, în Los Angeles, însă nu a fost una oficială, ci doar o ceremonie romantică pe o plajă, unde un pastor i-a cununat. Cu toate acestea, artista a declarat că, din acel moment, ei s-au simțit soț și soție. Pe 10 august anul acesta au ales însă să facă și actele, iar azi au organizat cununia religioasă. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In asteptarea printului meu ???????? #nuntasibotezinparadis #wedding

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial) pe

SURSA FOTO: INSTAGRAM/FACEBOOK


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni