• PRO TV
  • Cresc împreună 4 copii, dar nu s-au căsătorit. Ronaldo, dezvăluiri despre relația cu Georgina

Cresc împreună 4 copii, dar nu s-au căsătorit. Ronaldo, dezvăluiri despre relația cu Georgina

Cresc împreună 4 copii, dar nu s-au căsătorit. Ronaldo, dezvăluiri despre relația cu Georgina

Formează un cuplu din 2016, au împreună o fetiță, născută în 2017, dar încă nu au ajuns la altar. Cristiano Ronaldo și iubita sa, Georgina Rodriguez, cresc împreună patru copii, dar nu au stabilit data nunții. Cu toate astea, fotbalistul spune că, într-o buna zi, cu siguranță se va căsători cu Georgina. “Este visul mamei mele”.

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez pe vremea când aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Spania. Fotbalistul îi este recunoscător iubitei sale că i-a fost alături în ultimii trei ani. “M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că sunt îndrăgostit de ea. Cu siguranță, într-o bună zi ne vom căsători. Este visul mamei mele”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu.

Georgina s-a adaptat perfect la viață de familie alături de Cristiano Ronaldo. Aceasta l-a cucerit și pe fiul fotbalistului, Cristiano Jr., acum în vârstă de 9 ani, și joacă rolul de mamă și pentru gemenii acestuia, de aproape doi ani.

“E grozav. Este prietena mea, comunicăm bine. Îmi deschid inima în fața ei, iar ea și-o deschide în fața mea”, spune fotbalistul.

Georgina mărturisește însă că este extrem de dificil să fii într-o relație cu un bărbat faimos ca Ronaldo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni