• PRO TV
  • Mădălina Ghenea, blondă la Milano. Cât de sexy este cu un look a la Marylin Monroe

Mădălina Ghenea, blondă la Milano. Cât de sexy este cu un look a la Marylin Monroe

Mădălina Ghenea, blondă la Milano. Cât de sexy este cu un look a la Marylin Monroe

Madalina Ghenea a fost de nerecunoscut la Săptămâna Modei de la Milano. Prezentă în front row la show-ul Moschino, românca și-a făcut apariția cu o perucă blondă.

Mădălina a fost întruchiparea eleganței într-o rochie neagră cu aplicații aurii, pe care a combinat-o cu un sacou în același ton. Pantofii și geanta au fost și ei fix în stilul rochiei. Modelul a avut loc în public lângă aristul Diplo. 

Machiată discret, cu o manichiură simplă, Mădălina Ghenea a fost admirată de cei prezenți la show-ul de moda. Vedeta spunea însă că frumusețea nu este suficientă pentru o carieră de succes în showbiz. “După un anumit nivel, calitățile fizice nu contează foarte mult. Calitățile fizice nu fac diferența în momentul în care intri într-o competiție cu alte persoane care au aceleași calități. Acela este momentul în care cunoștințele sunt deasupra calităților fizice, și ele sunt cele care fac diferența”, spunea în revista Viva.

Din public, aceasta le-a admirat pe Gigi Hadid sau Kaia Gerber, care au defilat în outfituri din noua colecție Moschino.

Vezi mai multe imagini de la prezentarea Moschino în GALERIA FOTO de mai jos:


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni