• PRO TV
  • Demi Moore continuă seria dezvăluirilor șocante: la ce gest extrem a recurs ca să îi facă pe plac lui Ashton Kutcher

Demi Moore continuă seria dezvăluirilor șocante: la ce gest extrem a recurs ca să îi facă pe plac lui Ashton Kutcher

Demi Moore continuă seria dezvăluirilor șocante: la ce gest extrem a recurs ca să îi facă pe plac lui Ashton Kutcher

Demi Moore urmează să își lanseze, în curând, o carte autobiografică, iar tabloidele americane au intrat deja în posesia unor pasaje. După ce s-a aflat că Demi dezvăluie în cartea sa că a fost violată pe când avea 15 ani și că a pierdut o sarcină la începutul relației cu Ashton Kutcher, RadarOnline scrie că actrița a acceptat să facă sex în trei de dragul fostului ei soț.

În carte, Demi mărturisește că Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr că ea, a înșelat-o de două ori și că i-a cerut insistent să facă sex în trei. Până la urmă, presiunea și-a spus cuvântul, iar actrița a acceptat. De două ori. “Am vrut să îi demonstrez că sunt o persoană grozavă și distractivă”, spune Demi, însă a ajuns la concluzia că a fost o greșeală.  Vedeta spune că fostul ei soț considera că este ok să o însele după aceste partide în trei.

Dependentă de droguri și alcool în tinerețe, Demi a ajuns din nou să bea excesiv după sarcina pierdută. O dată a băut atât de mult, încât aproape că a leșinat în cadă. Alta dată, Kutcher i-a făcut o poză în timp ce era beată, cu capul în toaletă.  “Părea amuzant atunci, dar de fapt era umilitor”, spune Demi.

În vârstă de 56 de ani, Demi Moore a rămas însărcinată cu Ashton Kutcher chiar la începutul relației cu acesta, când ea avea 42 de ani. Cuplul urma să aibă o fetiță, stabiliseră și numele, Chaplin Ray, însă Demi a pierdut sarcina în luna a șasea.  Drama s-a petrecut în 2004, iar apoi actrița a ajuns să se refugieze în droguri și alcool. Cei doi au mai încercat să facă un copil, prin fertilizare în vitro, însă fară succes.

Demi și Ashton s-au despărțit în 2011, iar doi ani mai târziu au divorțat oficial.

În cartea să Demi și-a explicat relația cu Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr că ea, că fiind modalitatea ei de a-și retrăi tinerețea. Vedeta spune că atunci când era tânără suferea de tulburări alimentare și era dependenta de cocaină și alcool. 

Conform editorului Harper Magazine, cartea vă emoționa, dar și surprinde cititorii. Copilăria lui Demi a fost marcată de prezența tatălui vitreg care obișnuia să-și oblige familie să se mute dintr-un loc în altul, înainte de a se sinucide. Actrița nu și-a întâlnit niciodată tatăl biologic, în timp ce relația cu mama să, care a fost arestată de multe ori pentru tot felul de delicte, a fost extrem de sinuoasă. 

Toate acestea, dar și problemele de sănătate din copilărie au determinat-o pe Demi să renunțe la liceu pentru a se dedica unei cariere în showbusiness. Aceasta a fost căsătorită de trei ori în viață. La 17 ani, actrița l-a întâlnit pe muzicianul Freddy Moore, cu care s-a căsătorit în 1980 și de care a divorțat cinci ani mai târziu. 

 Între 1987 și 2000, Demi Moore a fost căsătorită cu Bruce Willis, iar mai târziu, a fost soția lui Ashton Kutcher pentru opt ani, între 2005 și 2013. Editorul Jennifer Barth, de la Harper Magazine, a avut ocazia să citească memoriile lui Demi și are doar cuvinte de laudă pentru aceasta.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni