• PRO TV
  • Tânărul autist și nevăzător e marele câștigător ”America's Got Talent”. Cu ce piesă a cucerit publicul

Tânărul autist și nevăzător e marele câștigător ”America's Got Talent”. Cu ce piesă a cucerit publicul

Tânărul autist și nevăzător e marele câștigător ”America's Got Talent”. Cu ce piesă a cucerit publicul

Simon Cowell a calificat sezonul 14 unul dintre cele mai bune sezoane ale emisiunii "America's Got Talent", al cărei câștigător a fost unul dintre cei mai populari concurenți.

Cântărețul Kodi Lee (22 de ani) a fost desemnat marele câștigător al emisiunii "America's Got Talent". Lee, care este nevăzător și diagnosticat cu autism, a impresionat pe tot parcursul emisiunii, așa că el și mama lui, Tina, au sărit în sus de bucurie când a fost făcut anunțul.

Citește și: Un tânăr de 22 de ani, orb și autist, a luat Golden Buzz-ul la America's Got Talent. Vezi momentul spectaculos

”Mă simt minunat, nu-mi vine să cred”, a mărturisit Kodi Lee, când a fost întrebat de prezentatorul Terry Crews cum se simte. 

Foto: Profimediaimages.ro

Kodi Lee a câștigat premiul de un milion de dolari, dar și oportunitatea de a performa în show-ul "America's Got Talent" din Las Vegas.

La audiții, Lee a cântat piesa lui Donny Hathaway, "A Song For You", cu care a cucerit juriul și a făcut-o pe Gabrielle Union să apese butonul auriu.

Urmărește caravana Românii au Talent și vino la preselecțiile din orașul tău!

Participa la cel mai mare show de talente din România. Carava Românii au talent te așteaptă pe 29 și 30 septembrie în București la World Trade Center! 

Sezonul 10. Rândul tău. Fii eroul nostru!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni