• PRO TV
  • Joaquin Phoenix, în pielea lui Joker, pe marile ecrane din România

Joaquin Phoenix, în pielea lui Joker, pe marile ecrane din România

Joaquin Phoenix, în pielea lui Joker, pe marile ecrane din România

În total dezacord cu fanii lui Heath Ledger, care susțin că nu există un actor mai potrivit pentru rolul Joker, putem spune că acest personaj e mai mult decât v-a lăsat Ledger să vedeți.

Creat în 1940, ca personaj negativ principal pentru Omul liliac, Joker și-a făcut debutul în universul benzilor desenate în primul număr al revistei Batman. La aproape 80 de ani de atunci, Joker a evoluat și s-a detașat de adversarul său de-o viață, Batman.

În filmul Joker din 2019, regizat de Todd Phillips, Joaquin Phoenix ne introduce în profunzimea acestui personaj, pe care nu poți spune că l-ai cunoscut până acum. 

Citește și: Batman, la aniversarea de 80 de ani. Cine sunt cei opt actori care l-au interpretat pe omul-liliac

Joker, care ajunge în cinematografele din România la 4 octombrie 2019, își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. 

Cu o viziune amplă și complexă, regizorul Todd Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Juaquin Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip.  

Vezi trailerul mai jos!

O producție Warner Bros. Pictures, Joker îi prezintă în rolurile principale pe Joaquin Phoenix și Robert De Niro sub egida regizorală a lui Todd Phillips, care semnează de asemenea în calitate de producător și co-scenarist. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni