• PRO TV
  • Selly și-a donat camera cu care a început să facă vlogging

Selly și-a donat camera cu care a început să facă vlogging

Selly și-a donat camera cu care a început să facă vlogging

Cel mai popular vlogger de la noi a avut parte de momente emoționante în dimineața aceasta: invitat la Europa FM, Selly și-a donat prima cameră DSLR, cea cu care a început să facă vlogging în copilărie, Crinei, fetița cu o poveste impresionantă, dezvăluită în campania „Urmează-ți visul”. 

Selly a venit să-i facă o surpriză în direct Crinei la emisiunea „Deșteptarea” și, pentru că a aflat că este pasionată de vlogging și are deja un canal de YouTube, a ales să-i doneze primul lui DSLR, cu care a devenit cel mai popular vlogger din România.

„Astăzi am donat prima mea cameră de vlog cuiva care chiar are nevoie. Un Canon 600D, primul lucru pe care l-am cumpărat din banii mei, la 13 ani. Ea e Crina și visul ei e să devină vloggeriță. Crina nu e tocmai un copil oarecare. A crescut cu multe lipsuri şi are deja privirea unui om matur, care a văzut multe la viaţa lui. M-am bucurat că am putut să fac asta pentru ea, e bine să oferi, să ajuți, dacă stă în puterea ta. Știu cât de greu poate fi începutul în vlogging când nu ai repere, când nu ai resurse și nu știi ce să faci. Mă bucur că am putut ajuta pe cineva care altfel nu ar fi avut posibilitatea să-și achiziționeze o cameră pentru a-și continua pasiunea aceasta. M-a impresionat foarte mult această ambiție a ei, în ciuda greutăților de care se lovește la numai 14 ani”, a spus Selly. 

Crina a fost de-a dreptul uluită în momentul în care lângă ea, în studioul Europa FM, a apărut chiar idolul ei, Selly. „În toată marea asta de probleme și de griji care te-au lovit la o vârstă atât de fragedă, ai în continuare un vis. E extraordinar că indiferent de cât de tare te lovește viața, vrei să te realizezi pe un plan, să faci ceva ce-ți place. Și vreau să te felicit din tot sufletul pentru chestia asta, ești o luptătoare. Și eu vreau să-ți duci pasiunea la capăt”, i-a spus Selly Crinei în timp ce îi făcea cadou, în direct, prima sa cameră DSLR. 

Săptămâna aceasta Selly pornește și în turenul național 5GANG, care se va desfășura la Galați – 27 septembrie, Bacău – 28 septembrie, Iași – 22 octombrie, Brașov – 24 octombrie, Timișoara – 25 octombrie, Craiova – 26 octombrie, Oradea – 2 noiembrie, Cluj – 3 noiembrie. Detalii pe https://bilete.5gang.ro/ . 
 

Vezi și: Selly si 5gang, campionii Youtube-ului

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni