• PRO TV
  • Fratele lui Nick de la Backstreet Boys, Aaron Carter, tatuaj ireal pe față. „Sunt cel mai tare în muzică”

Fratele lui Nick de la Backstreet Boys, Aaron Carter, tatuaj ireal pe față. „Sunt cel mai tare în muzică”

Fratele lui Nick de la Backstreet Boys, Aaron Carter, tatuaj ireal pe față. „Sunt cel mai tare în muzică”

Aaron Carter a șocat planeta cu tatuajul pe care și l-a făcut la doar câteva zile de la scandalul monstrous în care a târât toată familia.

Fratele lui Nick Carter e un excentric incurabil și dacă nu a atras atenția asupra lui până acum o va face sigur cu noul desen de pe față. Sâmbătă seară, cântărețul de 31 de ani și-a dezvăluit noul look pe Instagram, provocând discuții aprinse în mediul online.

Aaron Carter a cerut unui artist tatuator să i-o picteze pe Rihanna în chip de Medusa (ființă malefică din mitologia greacă), cu șerpi în loc de fire de păr.

„Sunt cel mai tare din muzică în acest moment. Nu pot fi contrazis. Verificați asta”, a scris artistul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Carter (@aaroncarter) on

Reacția lui Aaron Carter vine la doar câteva zile după ce fratele și sora lui au obținut un ordin de restricție împotriva sa. Nick Carter a luat decizia de a se proteja de fratele său după ce acesta i-a mărturisit că are gânduri macabre, cum ar fi acela de a-i ucide soția însărcinată și copilul încă nenăscut.

„Având în vedere comportamentul din ce în ce mai alarmant al lui Aaron și recenta lui confesiune că are gânduri să îmi omoare soția însărcinată și copilul nenascut, nu am avut de ales decât să luăm această măsură de protecție pentru noi și familiile noastre”, a spus Nick Carter”.


Aaron, Angel și Nick Carter

Aaron Carter: „Am gânduri în care omor bebeluși”

Aaron Carter i-ar fi dezvăluit sorei lui, Angel, că e schizofrenic și bipolar, stări care i-au provocat tot soiul de gânduri negre. „Am gânduri în care omor bebeluși”, i-a spus acesta sorei lui, precizând că posibilele lui victime ar fi soția lui Nick Carter și copilul lor încă nenăscut.

Familia lui Aaron crede că artistul este extrem de periculos și că are nevoie de îngrijire de specialitate. El avea în casă nu mai puțin de 6 arme de foc, dintre care două erau de asalt. În încercarea de a-i convinge că e în regulă, Aaron Carter și-a vândut toate armele, scrie TMZ.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Trupe care ar trebui readuse la viață

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni