• PRO TV
  • Regizorul filmului Fast and Furious, acuzat de agresiune sexuală. Cum răspunde Rob Cohen

Regizorul filmului Fast and Furious, acuzat de agresiune sexuală. Cum răspunde Rob Cohen

Regizorul filmului Fast and Furious, acuzat de agresiune sexuală. Cum răspunde Rob Cohen

Acuzații grave la adresa creatorului unuia dintre cele mai de succes filme de acțiune ale secolului XXI. Rob Cohen ar fi abuzat de o tânără în urmă cu 4 ani.

O femeie de 28 de ani a depus plângere la poliție susținând că regizorul filmului Fast and Furious (2001) a agresat-o sexual. Victima, botezată Jane pentru a i se proteja identitatea, susține că a fost invitată de Rob Cohen la o întâlnire „de afaceri”, în Manhattan, acum 4 ani.

Sub pretextul că lucrează la un nou film, Cohen ar fi drogat-o și ar fi dus-o în camera lui de hotel, care era vizavi de restaurantul unde se întâlniseră. Femeia spune că s-a trezit din inconștiență complet goală, în timp ce regizorul o abuza sexual, scrie huffpost.com.

Două persoane din anturajul ei au confirmat că femeia le-a spus totul chiar a doua zi și că aceasta a urmat ședințe de consiliere psihologică. 

Citește și: Tenorul Placido Domingo, investigat pentru hărțuire sexuală. 9 femei s-au plâns în presă

Rob Cohen și echipa filmului Fast and Furious. FOTO: Getty Images

În urma articolului apărut, avocatul lui Rob Cohen a transmis o scrisoare de 13 pagini în care neagă acuzațiile aduse clientului său. Duminică, regizorul a reacționat personal în urma solicitării venite din partea publicației Page Six.

„Nu am atacat, violat, drogat sau molestat pe nimeni, niciodată”, a spus Rob Cohen, susținând că toată această campanie de denigrare este orchestrată de fiica sa.

Citește și: Accident teribil pe platourile de filmare a celebrei francize Fast and Furious. Dublura lui Vin Diesel a ajuns în comă la spital

„Această campanie odioasă pe care fiica mea a pornit-o împotriva mea este tot ce mi se întâmplă”, a replicat Cohen. 

Fiica regizorului, Valkyrie Weather, l-a acuzat la rândul ei că a molestat-o pe vremea când era doar un copil. Ea le-a aplaudat pe jurnalistele care au făcut dezvăluirea și speră ca tatăl ei să primească ceea ce merită.

Regizorul filmului Fast and Furious a reacționat și la declarațiile fiicei lui:

„Încă mă rog ca fiica mea să poată găsi pacea și fericirea, astfel încât să poată să se elibereze de această pânză de neadevăruri și minciuni și să-și trăiască viața fără ură”, a spus Rob Cohen, conform Page Six.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Febra Oscarurilor, la Festivalul de Film de la Toronto

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni