• PRO TV
  • Prim ministrul Libanului i-a făcut cadou amantei-model 16 milioane $. Cum arată blonda care i-a sucit mințile

Prim ministrul Libanului i-a făcut cadou amantei-model 16 milioane $. Cum arată blonda care i-a sucit mințile

Prim ministrul Libanului i-a făcut cadou amantei-model 16 milioane $. Cum arată blonda care i-a sucit mințile

Prim ministrul Libanului, Saad Hariri, este în centrul unui scandal uriaș în țara sa. Bărbatul, tată a trei copii și divorțat de curând, i-a oferit amantei sale,16 milioane de dolari, într-o singura tranzacție bancară.

În vârstă de 49 de ani, Saad Hariri era căsătorit de aproape 20 de ani în momentul în care a cunoscut-o pe Candice van der Merwe, o blondă superbă originară din Africa de Sud.

De profesie model, Candice este cu 29 de ani mai tânără decât miliardarul libanez. Cei doi s-au cunoscut în 2013 într-un resort de lux, iar în luna mai a anului  trecut modelul a primit 16 milioane de dolari în contul său de la Saad Hariri.

Scandalul s-a declanșat în momentul în care autoritățile au abordat-o pe sud-africancă pentru că a fentat plata taxelor la această sumă uriașa, oferită “cadou”.Saad Hariri nu era în funcția de prim ministru în momentul tranzacției, iar banii se pare că au fost în întregime ai lui. Potrivit Forbes, averea libanezului este de 1.5 miliarde de dolari. Saad Hariri a moștenit averea fabuloasă de la tatăl sau, fost prim ministru al Libanului, asasinat în 2005.Mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni