• PRO TV
  • (P) Ce să porți dacă ai umerii lați - trucuri stilistice

(P) Ce să porți dacă ai umerii lați - trucuri stilistice

(P) Ce să porți dacă ai umerii lați - trucuri stilistice

Să ai umerii lați nu este neapărat un defect, însă de multe ori femeile se simt complexate atunci când au o constituție mult prea atletică.

Umerii lați conferă de obicei o alură autoritară și puțin masculină, însă acest lucru se poate masca foarte ușor cu ajutorul unei ținute echilibrate. În primul, atunci când ai umerii lați, este recomandat să eviți piesele vestimentare cu volane sau cu epoleți și să optezi pentru piese care oferă extra volum în partea de jos a corpului. Iată câteva sfaturi care te pot ajuta să îți alcătuiești un outfit corect, care să îți pună în evidență silueta!

Creează mai mult volum în partea de jos

Atunci când ai umerii lați, este recomandat să îți pui cât mai bine talia în evidență și să o faci să pară mai subțire, adăugând puțin volum în partea de jos. Poți obține foarte ușor acest efect alegând o fustă cloș, cu pliseuri sau cu volane, sau niște pantaloni evazați. De asemenea, poți obține un efect asemănător și cu ajutorul rochiilor asimetrice, care au de obicei mai mult volum în partea de jos. Acum găsești aici rochii asimetrice, disponibile în mai multe mărimi și culori, pentru toate gusturile.

Alege ținute cu decolteu în V

Dacă vrei să atragi atenția la nivelul pieptului, cea mai bună soluție poate fi o rochie sau o bluză cu un decolteu în V. Astfel, cel care te va privi nu va mai fi atent la umerii tăi! În schimb, încearcă să eviți bluzele cu mâneci bufante sau cu volane, deoarece acestea îți vor pune în evidență umerii.

Optează pentru nuanțe închise în partea de sus

Atunci când jonglezi cu nuanțele poți obține un efect optic impresionant, așa că îți recomandăm să faci acest lucru și în privința garderobei tale. Dacă ai umerii lați și șoldurile mai mici, poți opta pentru culori închise în partea de sus, și pentru o nuanță deschisă în partea de jos.

Alege bretele groase

Umerii tăi vor părea mai mici dacă alegi să porți ținute cu bretele mai groase. Tocmai de aceea, îți recomandăm rochiile office cu bretele late, care îți vor pune în evidență decolteul și talia și îți vor reduce proporțiile în partea de sus.  În schimb, este important să eviți piesele vestimentare cu bretele subțiri, deoarece vor crea un efect invers asupra proporțiilor tale.

Poartă coliere lungi

Colierele lungi sau lanțurile cu pandantiv au un efect asemănător cu cel al decolteurilor în V. Acestea atrag atenția în zona pieptului și te ajută să ai o siluetă mult mai zveltă. Avantajul este acela că poți purta astfel de coliere la diferite ocazii, atât la festivaluri sau concerte, cât și la evenimente corporate.

Așadar, cu ajutorul trucurilor vestimentare orice femeie va reuși să ascundă micile defecte, care o fac să se simtă complexată. Dacă știi cum să alegi hainele potrivite și cum să le combini, poți să maschezi sau să estompezi orice defect care te deranjează din punct de vedere vizual.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni