• PRO TV
  • A început "Bun simț turistic", cu scopul de a curăța România de gunoaie. Ce mesaj are Tudor Chirilă pentru această campanie

A început "Bun simț turistic", cu scopul de a curăța România de gunoaie. Ce mesaj are Tudor Chirilă pentru această campanie

A început "Bun simț turistic", cu scopul de a curăța România de gunoaie. Ce mesaj are Tudor Chirilă pentru această campanie

Campania “Bun simț turistic”, lansată de Cristina Predoiu, a luat în ultima vreme amploare, tot mai multe persoane din spațiul public susținând mesajul acesteia.  

”Numele meu este Cristina Predoiu și sunt inițiator al campaniei civice #BunSimtTuristic - o campanie apel la bun-simț  și comportament responsabil față de natură și  obiectivele turistice din România.

Această campanie este o inițiativă personală și reprezintă o reacție vis-a-vis de gunoaiele pe care turițtii iresponsabili le lasă în urma lor în călătorii și drumeții, precum și a unui comportament inadecvat față de anumite obiective turistice”. 

”Doresc, prin această campanie, să implementez o nouă perspectivă asupra protejării monumentelor autohtone. 

Mai multe vedete au reacționat la această mișcare civică, printre ele numărându-se și Tudor Chirilă, antrenorul de la Vocea României.

"Fiecare dintre noi sa fie o voce care transmite mai departe principiile de bun-simt..." au printre primele cuvinte ale lui Tudor. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni