• PRO TV
  • Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: „Era cu adevărat bolnav mintal”

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: „Era cu adevărat bolnav mintal”

Elton John, dezvăluiri despre Michael Jackson: „Era cu adevărat bolnav mintal”

Starul englez Elton John răsucește cuțitul în rănile familiei lui Micheal Jackson cu dezvăluirile pe care le face în cartea lui.

Elton John se adaugă corului de celebrități care pretind că versiunea lor despre personalitatea lui Michael Jackson este relevantă acum, la 10 ani de la moartea megastarului. Artistul englez, care își va lasa cartea autobiografică Me în cursul zilei de marți, face afirmații picante despre Regele muzicii pop.

Deși volumul nu a fost lansat în librării, paragrafe importante din carte au fost distribuite în mass media cu acordul autorului. Într-unul dintre ele, Elton John povestește cum l-a cunoscut pe Michael Jackson, „la 13 sau 14 ani”.

Artistul mărturisește că megastarul era „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”.

Însă, Elton John spune că Michael Jackson a fost total diferit în ultimii ani ai vieții sale.

„Dumnezeu știe ce îi trecea prin cap și doar Dumnezeu știe cu ce medicamente prescrise s-a îndopat, dar de fiecare dată când îl vedeam în ultimii săi ani îmi venea în gând că bietul om și-a pierdut mințile. Dar nu vreau s-o spun la modul bând. Era cu adevărat bolnav mintal, o persoană care te deranja când era în preajmă”, spune Elton John în cartea sa.

Citește și: Victoria Beckham, către Elton John: „Am renunțat la muzică din cauza ta”Artistul englez mai scrie în cartea lui că la o petreceren organizată acasă la el, Michael se juca cu fiul menajerei. 

„Dintr-un motiv neînțeles, nu părea să facă față deloc companiei adulților”, scrie Elton John, făcând aluzie la „apropierea” nefirească dintre Michael și copii.

Megastarul a fost acuzat de pedofilie de doi bărbați care, în copilărie, au trăit în casa lui Michael Jackson. James Safechuck și Wade Robson susțin că au fost violați în mod repetat de Michael Jackson, care avea pofte sexuale bolnave. 

Familia megastarului a negat vehement acuzațiile și consideră drept mârșavă această campanie de denigrare a Regelui muzicii pop.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Nicolas Cage dezvăluie detalii picante din viața sa


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni