• PRO TV
  • Michael Jackson, motivul șocant pentru care își punea plasturi pe nas

Michael Jackson, motivul șocant pentru care își punea plasturi pe nas

Michael Jackson, motivul șocant pentru care își punea plasturi pe nas

Matt Fiddes, garda de corp a lui Michael Jackson, scoate la lumină informații despre cum era starul pop în spatele ușilor închise. 

Matt Fiddes, garda de corp a lui Michael Jackson, a dezvăluit pentru publicația Metro.Uk câteva detalii mai puțin știute despre regele muzicii pop. 

Potrivit acestuia, Michael Jackson știa că fascinația pentru el se va opri dacă nu ar fi un "mister" pentru ochii publicului, acest fapt forțându-l să apeleze la măști chirurgicale și să-și pună plasturi pe nas pentru a trezi interesul. 

Citește și: Cele 12 minute de glorie ale lui Michael Jackson de la Super Bowl 1993. Ce recorduri a stabilit megastarul

tia să manipuleze mass-media. Știa exact cum să obțină primele pagini. Obișnuia să aibă o întâlnire imediat ce ajungea într-un oraș. "90%"din timp a funcționat, punându-și o mască pe față sau bandă lipicioasă pe mâini - sau banda pe nas a fost una preferată. El ar spune că și-a dorit ca viața lui să fie cel mai mare mister de pe Pământ".

De asemenea, Matt Fiddes a spus că Michael Jackson, care a fost căsătorit cu Lisa Marie Presley în anul 1994 și mai apoi cu Debbie Rowe în anul 1996: "Nu dorea ca mass-media să știe dacă este homosexual sau heterosexual, deoarece știa că ziarele nu vor mai scrie despre el". 

Fiind alături de Michael Jackson mai bine de 10 ani, Matt Fiddes a ales să-și apere fostul angajator și a declarat faptul că, poate surprinzător, superstarul era o persoană normală în viața reală. 

Michael Jackson a murit în anul 2009 la vârsta de 50 de ani.  Supranumit Regele muzicii pop, a fost un renumit cântăreț american, care a adus contribuții importante muzicii, dansului și modei. Imensul succes comercial și o viață personală mult prea controversată l-au ținut în cultura muzicii timp de patru decenii.

Sursa foto: Getty Images 

Vezi și:  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni