• PRO TV
  • Ediția România, te iubesc! despre MagiCamp a fost lider de audiență

Ediția România, te iubesc! despre MagiCamp a fost lider de audiență

Ediția România, te iubesc! despre MagiCamp a fost lider de audiență

Aseară, la România, te iubesc!, Alex Dima a arătat magia binelui din tabăra pentru copiii bolnavi de cancer: MagiCamp. 

Povestea impresionantă a celor care aduc un strop de bucurie în vieților micuților încercați de boală a fost urmărită cu sufletul la gură de români. Emisiunea a fost lider de audiență pe toate segmentele de public. 

Ediția România, te iubesc! -  ”Joacă la greu” a înregistrat 3.8 puncte de rating și 18.6% share în rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 2.3 rating și 11% cotă de piață. La nivel național, peste 700.000 de persoane au empatizat cu poveștile copiilor care uită de boală cu ajutorul celor de la MagiCamp.

„Multumesc pentru că ne sunteți alături, pentru empatie, solidaritate, omenie! Pentru că ne dați sentimentul că lupta noastră nu este în zadar! Că nu suntem singuri! România, te iubesc! a fost aseară lider de audiență cu emisiunea despre MagiCamp. Dincolo de cifrele audienței, am alte date, care mă bucură foarte tare. După ce am vorbit despre MagicBox, colete pe care asociația le trimite oamenilor cu probleme, preț de câteva minute, 10 romani pe secundă s-au înscris pentru a adopta un astfel de colet. Până acum au fost adoptate 2.300 de MagicBox-uri. Pentru MagicHelp, aplicația prin care familiile cu probleme pot să găsească locuri în care să mănânce și să doarmă gratis, s-au înscris 163 de parteneri care oferă alimente, transport, servicii medicale, divertisment pentru copii, materiale de construcții și multe altele. Cred cu tărie că aplicația MagicHelp poate să facă minuni. Toate aceste date sunt dovada că suntem pe drumul cel bun, că împreună suntem o forță în slujba binelui! Zic, să nu ne oprim!”, a spus Alex Dima despre ediția România, te iubesc de aseară. 

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni