• PRO TV
  • (P) Cât sunt dispuși deținătorii de iPhone 11 Pro Max să investească în huse de protecție

(P) Cât sunt dispuși deținătorii de iPhone 11 Pro Max să investească în huse de protecție

(P) Cât sunt dispuși deținătorii de iPhone 11 Pro Max să investească în huse de protecție

În fiecare toamnă, Apple lansează noi modele de smartphone-uri. Dacă unele păreri faceau referire în anii trecuți la faptul că fiecare lansare se aseamănă cu cea anterioară. 

Ei bine, în acest an, noile modele iPhone au revoluționat piața Apple. Cele trei variante sunt inedite și impresionează publicul larg cu modelele iPhone 11, 11 Pro și 11 Pro Max. 

Diferențele dintre Pro și Pro Max sunt aproape insesizabile. Ceea ce se observă este dimensiunea mai mare a ecranului la Pro Max. Prin urmare, specificațiile impresionează pe toate planurile. 

Iphone 11 Pro Max are un ecran de 6,5 inch cu Super Retina XDR, acest lucru însemnând o rezoluție crescută și păstrarea densității pixelilor. Atât dimensiunea, cât și claritatea sunt specificații urmărite în general de gameri.  

Tot din această arie a jocurilor se încadrează și autonomia mai mare a bateriei. Noile modele vin la pachet cu o durată a bateriei mărită cu 5 ore și cu o putere de 3000 mAh. În acest sens și ecranul OLED este special creat pentru a economisi mult din energia bateriei. 

O diferență remarcabilă față de modelele anterioare smartphone-uri Apple constă în camerele foto. Acestea permit fotografierea și filmarea ultra wide 4K cu 60 de cadre pe secundă. Software-ul inclus ce permite editarea video este un aspect ce merită să fie menționat, deoarece este caracteristic sistemului IOS. 

Un alt plus este acela al modului HDR revoluționar. La ce se referă această specificație? AI-ul recunoaște oamenii din fotografii și astfel se reglează automat culoarea pielii, imaginea fiind vizibil îmbunătățită. Camerele de pe spate au lentile diferite și astfel fotografiază wide, ultra wide și zoom. 

Pentru pasionații de tehnologie, noul iPhone 11 Pro Max are un procesor A13 Bionic cu șase nuclee, două pentru putere și patru economice. 

Noile modele rezistă la apă până la 4 m adâncime fiind acreditate cu certificatul IP68. Materialul i-Phone-ului 11 Pro Max este din oțel, dar camerele înălțate și design-ul necesită cu siguranță o husă de protecție. Stifler este un punct de reper pe nișa accesoriilor și huselor pentru smartphone-uri, fiind mereu în pas cu noile modele lansate. 

Noile huse pentru iPhone 11 Pro Max de la Stifler

Tehnologia avansează, dar noile modele de telefoane lansate sunt sensibile la șocuri, lovituri, zgârieturi și la praf. În funcție de utilizare, catalogul Stifler deține o gamă variată de huse atât pentru noile iPhone 11, cât și pentru alte branduri consacrate. Costurile piperate ale smartphone-urilor implică direct proporțional și investiții costisitoare pentru reparații. Prin urmare, utilizatorii preferă să achiziționeze huse speciale pentru fiecare model.

De ce trebuie aleasă husa pentru smartphone în funcție de utilizarea standard a telefonului?

Este mai puțin cunoscut, dar sunt huse speciale pentru gameri, oameni de afaceri sau alte categorii. În cele ce urmează vor fi prezentate trei modele pentru ca cei interesaţi să identifice care se potrivește mai bine cu necesitățile personale. 

Husa Ringke Fusion X Design din PC + Bumper TPU

Această husa pentru iPhone 11 Pro Max absoarbe șocurile, păstrează design-ul telefonului și prezintă un orificiu special pentru curea. Materialul nu reține căldura emanată de telefon, prin urmare atât design-ul, cât și specificațiile o fac potrivită gamerilor. Bumper-ul din TPU permite o mai bună stabilitate pe toate suprafețele. Dot Matrix Anti-Cling previne efectul multicolor sau de curcubeu al husei.

Husa ultra-subțire din TPU Gel Ringke Air S

Acest model îmbină design-ul minimalist cu funcționalitatea. Este ușoară și subțire, garantând o protecție impresionantă fără a crea impresia de volum. 

Materialul din TPU de înaltă calitate este flexibil, iar cei de la Stifler oferă o gamă variată de culori. Este o husă potrivită pentru persoanele ce se axează pe design. În plus, iPhone 11 Pro Max are integrată funcția de wireless charging ce nu va fi incomodată în niciun fel de husă. Mai mult decât atât, marginea din spate este înălțată, pentru a asigura protecție optimă camerelor ce revoluționează tehnologia Apple.

Husa flip tip carte DUX DUCIS Skin Pro

Modelul se adresează persoanelor din mediul afacerilor și nu numai. Design-ul elegant clasează această husă în categoria premium, datorită finisajului lucios cu închidere magnetică. Husa DUX DUCIS este confecționată din piele sintetică PU, iar durabilitatea superioară este dată de cusăturile întărite.

Modelul Dux Ducis Skin Pro este destinată utilizării zilnice, oferind o protecție suplimentară împotriva murdăriei produsă de substanțe uleioase precum cremele sau transpirația pălmilor. În interiorul clapetei se află un compartiment special pentru bancnote sau carduri. Clapeta are și funcția de stand ce permite vizualizarea în modul handsfree.  

Indiferent de tipul de husă, cei interesați găsesc variante inedite în portofoliul Stifler. Acestea oferă o protecție de înaltă calitate împotriva căzăturilor accidentale, a prafului sau a zgârieturilor. Gama completă pentru iPhone 11 Pro Max se regăsește AICI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni