• PRO TV
  • Irinel Columbeanu: "Credeti ca Moni s-ar incurca cu soferul, o vedeti asa de nerespectuoasa?"

Irinel Columbeanu: "Credeti ca Moni s-ar incurca cu soferul, o vedeti asa de nerespectuoasa?"

Irinel Columbeanu: "Credeti ca Moni s-ar incurca cu soferul, o vedeti asa de nerespectuoasa?"

Ca Moni si Iri nu mai sunt de mult timp personajele unui basm frumos, a aflat toata lumea. Ca ei incearca in continuare sa ne spuna povesti, e din ce in ce mai evident.

“Credeti ca Monica s-ar incurca cu soferul ei, chiar o vedeti asa de nerespectuoasa?” Aceasta este afirmatia lui Irinel Columbeanu, care se pare ca, in ciuda speculatiilor, vrea sa ne convinga ca are in continuare incredere in sotia lui. Interesant e ca nici macar el nu ne mai sugereaza ca aceasta incredere s-ar baza pe o relatie de iubire. In momentul de fata, din punctul sau de vedere, respectul este sentimentul care ii uneste. Nu precizeaza insa ce fel de respect si da impresia ca nici pentru el nu este foarte clar cine se respecta si cine pe cine respecta in familia Columbeanu.

Problemele legate de subiectul fierbinte “ex-soferul-Ricky Martin” apar insa cand Iri isi contrazice propria sotie. Daca Monica a afirmat la Happy Hour ca mai discuta cu fostul sofer prin sms-uri, sms-uri pe care i le arata lui Iri, Columbeanu spune ca el nu a vazut in viata lui un asemenea mesaj: “ori bateti campii, ori e o inventie, eu nu am vazut niciun astfel de sms.”
In ceea ce il priveste pe el insusi, Irinel se declara fidel juramintelor facute sotiei. Blondele la bratul carora a fost vazut in ultima perioada sunt doar niste…inventii!" Tot ce s-a scris despre mine e bazat pe trucaje, colaje”, afirma miliardarul. Despre Mariana Rosca - blonda care a confirmat ca Iri i-a facut curte, Columbeanu spune ca este total neinteresanta pentru el, ca este “o biata fata batrana”.
 
 
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni